RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Costel Muscalu atacă arbitrajul, dar şi pe Slobodan Nikolic

/ 15 aprilie 2011

Antrenorul ieşenilor, Costel Muscalu, a părăsit ieri Sala Sporturilor din Târgu Jiu extrem de supărat după înfrângerea echipei sale, una pe care o pune şi pe seama arbitrajului.

Muscalu a declarat că Energia nu a luat în calcul echipa sa considerându-se învingătoare înainte de disputarea jocurilor şi acuză că ar fi interese ca Energia să nu piardă în faţa Iaşiului: „Energia nici nu s-a pregătit pentru meciurile cu noi. Eram sigur de asta şi am vorbit cu jucătorii spunându-le că trebuie să câştigăm primul meci. Câştigând primul meci, am încercat să-l câştigăm şi pe cel de-al doilea, dar Târgu Jiu a primit ajutor în această seară. Cine ştie cred că înţelege… Târgu Jiul a trebuit ajutat în această seară! Atâta tot! Nu aveau cum să câştige. Ca atare, o să vedeţi, o să auziţi luni, marţi, când vor veni la Iaşi. Va fi cu totul altceva. E greu să câştige la Iaşi”, a avertizat antrenorul celor de la Politehnica Iaşi. Acesta nu s-a oprit la acuzele adresate arbitrajului şi a înţepat şi conducerea echipei gorjene: „Nu s-au pregătit! Au echipă extraordinară. Eu unul, dacă aveam această echipă nu ajungeam în play-out. La condiţiile pe care le are Târgu Jiul trebuie să facă ceva. Nu trebuia ca ei să ajungă aici”, a mai spus Muscalu.

Antrenorul echipei moldovene a declarat că a mizat şi pe faptul că Energiei i-ar fi mai uşor să se salveze de la retrogradare jucând în turul doi din play-out decât echipei sale: „Pentru mine este unica şansă şi de aia m-am agăţat de ea. E mult mai greu pentru mine să mă bat la retrogradare decât îi este Târgu Jiului. Am câştigat un meci aici, înseamnă că la Iaşi trebuie să câştig cele două meciuri. Am reuşit o victorie la Târgu Jiu şi asta înseamnă pentru noi enorm de mult”. În final, Muscalu a recunoscut că victoria obţinută la Târgu Jiu a venit şi pe fondul absenţei lui Darby din finalul jocului şi speră la un ajutor divin şi în celelalte meciuri pe care le mai are de disputat contra Energiei: „Ne-a ajutat şi absenţa lui Darby, după mine unul din cei mai buni jucători din campionat. Lipsa lui s-a văzut în jocul Energiei. Dacă revine Darby? Nu ştiu, avem mai multe biserici în Iaşi. Poate Dumnezeu va fi cu noi”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

12 Comentarii până acum

  • 4111 spune:

    cum sa fie greu de castigat ca i-am batut la iasi cu usurinta

    • gicanu spune:

      Da, dar cu Darby titular, care a jucat 40 de minute(singurul din echipa) si a marcat 30 de puncte.
      Deci cam asta este aportul lui Darby la echipa, aprox.40%.

  • nick55 spune:

    spre deosebire de noi, ei se gandesc la meciurile de acolo si ne avertizeaza ca :” Ca atare, o să vedeţi, o să auziţi luni, marţi, când vor veni la Iaşi. Va fi cu totul altceva.E greu să câştige la Iaşi” spune muscalu! o fi inteles ceva si presedintele nostru? pana acum nu am mai scris despre el nimic, dar vad ca se pare ca va face ce a spus prietenul sau bun si drag: nu l-a interesat decat sa plece Dan Cumpanasu si apoi putem sa retrogradam! de ce spun asta? pentru ca s-au intamplat mai multe lucruri urate in ultimele trei zile la echipa! sa le luam pe rand:
    1. in seara dinaintea primului meci presedintele nici nu s-a sinchisit sa treaca pe la sala la antrenament, sa discute cu jucatorii, cum cred ca era normal!
    2. pentru meciul doi, presedintele a venit la sala dupa ce i-am dat cateva telefoane (cu martori) si am reusit sa-l scot din sedinta de alegere a presedintelui asociatiei de proprietari de la blocul dansului! mai erau 5(CINCI) MINUTE DIN MECI CAND A APARUT! apropo, este de 4(patru) ori presedinte:de sectie de baschet(pardon asta era ultima), de partid, de asociatie de proprietari si de asociatie de baschet! plus director!
    3. aseara ne-am inteles foarte clar(ce fraier sunt, l-am crezut si eu si inca trei oameni) sa ne intalnim AZI si sa vedem cum facem pentru meciul de la iasi! pentru ca dansul nu poate merge, m-am oferit eu! din nou fraier! pentru ca nu am stiut ca va aparea o sedinta sau o televiziune si nu se mai poate sa ne intalnim AZI!
    4. i-am propus, mai inainte, sa mergem impreuna dupa niste sponsori si am crezut ca asa va fi! dar nu stiam planul cu retrogradarea si ca daca te desfiintezi nu iti trebuie sponsori! din nou fraier! si ca mine sunt mai multi care au vrut sa se implice! n-o mai faceti, fratilor, ca patiti ca mine! sau daca nu retrogradam, haideti sa propunem un alt presedinte, ca poate acela se va implica mai mult si poate va avea si timp la dispozitie. dar nu prea cred sa ramanem in liga! domnule presedinte, stiati ca s-a plns in sala atunci cand am fost invinsi? stiati ca s-a plans in sala aseara, cand am invins? stiu ca nu va intereseaza, dar macar sa le stiti! oricum, pe mine m-ati pierdut definitiv de langa dumneavoastra si cred ca si pe altii! daca nu invingem macar intr-un meci la iasi, e jale! si nu cred ca va avea cineva ceva cu mine sau cu cei care am vrut sa facem ceva dar nu ne-ati lasat! sau cu altcineva din conducerea clubului! pacat, domnule presedinte, am fost singurul care v-am aparat(o stiu ceilalti suporteri ADEVARATI, printre care NU VA NUMARATI SI DUMNEAVOASTRA), singurul care m-am opus la cateva actiuni impotriva dumneavoastra si se pare ca m-am inselat amarnic! pacat!

    • Diana spune:

      Sunt Diana un suporter dintre miile de oameni care vin la sala meci de meci vreau sa va spun ca si eu am plans la cele ,doua meciurii de baschet la primul meci am plans de oftica la al doilea de fericire si cel mai mult am plans vazand ca nimanui nu-i pasa ce se va intampla cu baschetul.Daca e asa cum spuneti acest Vlaicu nu are ce mai cauta in sala sporturilor .Poate acesta a fost intelegerea sa vina presedinte la baschet si ulterior sa-l desfinteze.Numai lasi si oameni mici fac astfel de compromisuri de fapt asta il caracterizeaza pe vlaicu

  • GIGI TOPOR spune:

    Pai pt. Nick55 daca a fi ”domn” inseamna:sugator de bani,smenar de partid,sef de bloc si bijnitar de club, atunci pentru mine vlaicu asta este fix ca..tu tipic de politician manjit,senil si repetent din romania.Acest mic muc antisocial crede ca ne face la toti combinatie si se spala pe maini de jmecheriile lui la sfarsit.Intr-adevar clubul este finantat din bani publici si nu este normal, dar daca tot se baga banii macar sa fie un management profesionist si transparent.Am cosmaruri noaptea ca la ce consecvent si polivalent e, n-o sa mai platim taxe la stat o sa le platim lui vlaicu,dar marsh in pi.da matii esti napoleon? vezi-ti de treaba intr-o meserie pe care poti sa o faci cu cinste.

  • fan_energia spune:

    DRAGI IUBITORI AI BACHETULUI,

  • fan_energia spune:

    DRAGI IUBITORI AI BASCHETULUI,
    Ce ziceti daca am „forta” o intalnire la sala cu cei implicati in fenomen: sustinatori financiari, conducere club, conducere sectie,jucatori, MACAR ACUM IN AL 12-LEA CEAS sa ne unim si sa incercam sa ajutam acest fenomen de masa care a devenit baschetul .
    Intr-o dupa amiaza ne intalnim , asezam bancile pt. rezerve in fata tribunelor si invitam la discutii pe cei mentionati mai sus. Doar banii cheltuiti de club sunt si bani publici si avem dreptul de a cere unele lamuriri.
    De ce an de an nu se reuseste atragerea de noi sponsori ? Nu cred ca in judet nu exista 20 firme care sa dea 1.000lei la baschet(20*1.000=20.000 crare ar fi salariul unui jucator bun pt.echipa)
    De ce nu se urgenteaza incheierea de noi contracte cu jucatorii -ar fi dureros sa-l pierdem pe DARBY,PORTER SAU BIGUS..
    De ce sunt platiti jucatori care nici macar in meciul cu IASI nu au jucat?!
    De ce in tara asta tot ce este frumos si bun trebuie distrus si murdarit de „politic”.Oare nu vedeti amploarea luata de acest sport , nu vedeti rezultatele la juniori!?
    Ce sa faca copii si tinerii celor care va voteaza , sa stea acasa pe net, sa stea in carciumi!?….
    In primul rand banii sunt ai sportivilor dupa aceea sa ia bani ceilalti din club…
    DACA AM REUSI AR FI FRUMOS . AM SCRIE ISTORIE IN ROMANIA

  • alecu spune:

    Pentru care nu stiu:
    – Vlaicu a vrut sa il inlature pe Cumpanasu cu mult timp inaine de a promova echipa in prima liga , dar nu a avut succes fiindca cei care finantau echipa cunosteau calitatea acestui profitor
    – cind a ajuns mare presedinte de filiala a partidului care sustine guvernarea pe linga functia de director a vrut si presedinte la echipa de baschet chiar daca echipa va juca in div. B, iar pentru asta a facut mult timp ante-camera la Mantog si cu ajutorul lui Gore Popescu si al lui Ducu (un specialist al baschetului din Gorj…!),a ajuns unde a dorit .
    – cind a picat Mantog , a picat si Gore a picat si Ducu
    – acest individ nu a facut nimic pentru aceasta echipa pentru ca a urmarit doar propria imagine
    – baschetul din Gorj are nevoie de oameni care doresc performanta pentu acest sport si care sa se zbata pentru aceasta nu doar sa pozeze
    – asa ca in viitoarea editie de campionat , daca nu retrogradam acum nu vom mai avea echipa care sa poata invinge Asesoft, Cluj, Medias sau poate nici pe Craiova,Iasi sau Miercurea Ciuc

    • for Alecu spune:

      Daca si oamenii ar fi uniti,Vlaicu n-ar mai face multi pasi prin jurul ehipei,dar cu lasitatea ce ne facem?Ne place nu ne place inchidem ochii!Nu este normal,dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…

  • EnergiAAA spune:

    Nu vreau sa spun ca Vlaicu este bun sau rau pentru Energia…dar sa asteptam putin sa se termine cu bine campionatul si sa vedem oportunitatile echipei si dupa sa comenteze..toti …ca asa sa comentam sa ne aflam in treaba..pot sa comenteze multi..dar vad ca pe aici comentati nestiind prea bine treburile pe la echipa…

    • fan_energia spune:

      Pai spunene, tu , ce nu stim noi, ca sa nu mai comentam „aiurea” si sa ne mai linistim si noi!
      De art. de pe Adio TG-JIU , cu plecarea lui PORTER si DARBY ce spui sau despre venirea ca antrenor a lui NINI !?
      Sau comentezi si tu asa ca nu ai ce face ca si noi!?
      Duceti-va naiba de fraieri, aveti si voi un lucru frumos si nu faceti nimic ca sa-l pastrati!

  • EnergiAAA spune:

    fan_energia” nu stiu cine este nini.;..si intreaba-ma pe mine orice si am sa te lamuresc oke ?….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.