RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ vede Pandurii favorită în fața Stelei

/ 27 martie 2012

Autorul golului cu care Pandurii a egalat Steaua în meciul din turul campionatului, meci câștigat de gorjeni cu 2-1 la Ploiești, Claudiu Voiculeț, spune că se așteaptă la un meci spectaculos sâmbătă în compania echipei bucureștene și așteaptă un nou succes al echipei sale în fața echipei de la care a venit.

Trecut prin curtea Stelei înainte de a semna cu Pandurii, Voiculeț spune că echipa sa are puterea de a învinge din nou gruparea din Ghencea: „Va fi un meci spectaculos. Steaua vine să atace, noi o să atacăm, nu suntem echipă să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac. Normal că-i putem bate. Am câştigat şi în tur, la Ploieşti. Am prins atunci şi un teren mai prost şi nu am putut să pasăm mai bine, dar acasă suntem şi buni. Sper să dau gol şi să câştigăm. Noi suntem favoriţi, jucăm acasă!”, a declarat mijlocașul ofensiv al Pandurilor. Acesta îi avertizează pe suporterii echipei bucureștene care vor fi prezenți în tribune că echipa sa nu este disponibilă să facă vreo concesie pe teren: „Dacă publicul va fi cu Steaua, să nu plece dezamăgiţi acasă… La Târgu Jiu nu pierdem, iar Steaua nu vine după o perioadă prea bună. Pandurii e favorită”, a mai spus „giuvaierul” Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.