RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vede un meci fără favorită

/ 16 octombrie 2011

Tehnicianul Pandurilor crede că echipa sa va avea un meci extrem de dificil cu cei de la Gaz Metan Mediaş, o echipă călită în această vară în meciurile din cupele europene.

“Orice meci în campionatul nostru este de 1X2. S-a dovedit lucrul acesta. Nu mai sunt favorite certe care să ştii dinainte rezultatul”, a declarat Grigoraş ferindu-se să spună cine pleacă cu prima şansă în meciul echipei sale cu Gaz Metan Mediaş. Tehnicianul gorjenilor mai spune că echipa sa ar putea obţine victoria, însă ar trebui să joace aşa cum a făcut-o în ultimele partide de campionat: „Sper să ne prezentăm din punct de vedere fizic, psihic şi al jocului ca la partida cu Astra Ploieşti. Chiar dacă atunci a fost un eşec, jocul a dat satisfacţie şi nu cred că se mai repeta acea situaţie, să joci bine, să ajungi de atâtea ori la poartă şi să pierzi. Va trebui să jucăm bine, la capacitate maximă şi sunt convins că o să câştigăm”, a mai declarat Grigoraş.

În ciuda faptului că mulţi cred că principala problemă a echipei este apărarea, Grigoraş spune că el mizează în continuare totul pe cartea atacului: „Pe mine mă interesează în primul rând să rezolv micile probleme din ofensivă. Eu plec întotdeauna de la altă premisă. Mă intereasează întâi atacul şi apoi apărarea. Vreau ca echipa să ştie şi să poată să atace. Să ştie să-şi creeze situaţii de gol. Au fost probleme în defensivă, în special la fazele fixe, dar sperăm că odată cu trecerea timpului, cu mai multă maturitate, experienţă şi o mai mare responsabilitate se vor putea elimina şi aceste probleme”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.