RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Semieșec pentru studente în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea

/ 17 februarie 2012

Studentele târgujiene au înregistrat al doilea egal consecutiv pe propriul teren, scor 26-26 (13-14) cu Chimia Râmnicu Vâlcea, în urma unui meci în care arbitrii au fost în prim plan în ultima parte a întâlnirii.

Cu un lot extrem de subțire din punct de vedere numeric, cu doar două rezerve pentru jucătoarele de câmp, echipa gorjeană a început timid, oaspetele conducând cu 6-2 după primele 10 minute de joc. După alte 10 minute, ACSU a avut ocazia de a egala, dar la 7-8 a ratat atacul și vâlcencele s-au detașat din nou, scor 7-10. Până la pauză, elevele lui Andrieș și Todea au ureșit să se apropie la un singur gol de vâlcenece, scor 13-14.

Primul minut al reprizei secunde a adus egalarea pentru gorjence, scor 14-14, și tot egal era în minutul 36, însă au urmat patru goluri consecutive pentru oaspete și scorul a devenit 18-22. Din acest moment studentele s-au trezit la realitate, au început să joace mai agresiv în apărare, dar și-au intrat în rol arbitrii. Cu decizii cântărite în mod diferit la cele două porți, arbitrii au ținut în loc echipa gazdă, care a reușit totuși să egaleze cu zece minute înainte de final, scor 25-25. Ultimele 10 minute de joc au fost dramatice, arbitrii au continuat să irite prin deciziile lor, gazdele au încercat cu disperare să-și apropie victoria, dar lipsa de experiență cumulată cu oboseala au făcut ca pe tabelă să mai fie trecute doar două goluri până la final, câte unul pentru fiecare echipă. Studentele târgujiene au avut ocazia de a câștiga meciul, dar Georgiana Predoi, care și-a trecut în cont în acest meci nu mai puțin de 16 goluri, a ratat o aruncare de la 7 metri trimițând un lob ce a lovit bara în minutul 57, iar în ultima secundă a lovit din nou transversala cu un șut din lovitură de la 9 metri, astfel că partida s-a încheiat cu un scor egal, 26-26, care nemulțumește ambele echipe, pe gorjence pentru că puneau baza într-un succes ce părea firesc înaintea disputări meciului, iar pe vâlcence pentru că au condus aproape pe întreaga durată a partidei.

ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – Chimia Râmnicu Vâlcea 26-26 (13-14)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 300

ACSU: Diaconu, Feraru, Gruia, A, Predoi (4), Buncilă, Giurcan, G. Predoi (16), Enache (4), D. Predoi (1), Ungureanu, Nacu (1). Antrenori: Iulian Andrieș și Ioan Todea.

Chimia: Radi, Bălan, Marica (1), Bucura, Sîia (1), Tatuț, Nichita (1), Stamin (1), Bucura (10), conea, Badea (1), Udrea (13), Popescu. Antrenor: Nicoleta Lazăr.

Arbitri: Alexandru Ciati și Daniel Lupu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.