RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A / Minerul Motru – Oltchim Râmnicu Vâlcea

/ 25 august 2011

Lider al seriei după prima etapă graţie victoriei la scor din partida din deplasare cu Atletic Bradu, Minerul Motru are o partidă grea pe propriul teren în runda a doua, dar oficialii gorjeni nu concep altă variantă decât victoria în meciul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica, avertizează că Oltchim este o echipă de luat în seamă după ce în Cupa României a trecut de FC Caracal şi CSM Rm. Vâlcea: „Este o echipă pe care nu trebuie să o neglijăm. Poate, înaintea meciului din Cupa României am fi zis că este o echipă mai uşoară, dar a învins pe FC Caracal, o echipă ce şi-a propus promovarea în seria noastră, aşa că trebuie să avem mare grijă în abordarea meciului. Este clar, trebuie să câştigăm, nici nu concepem să nu câştigăm, altfel ar fi păcat de punctele câştigate în prima etapă. Pe teren propriu nu vrem să facem nicio concesie, indiferent de adversar. E adevărat, e un sport şi se poate să mai şi pierzi, dar noi abordăm toate meciurile la victorie”.

Cernica spune că jucătorii echipei sale au suficiente motive de a căuta victoria la fiecare meci: „Jucătorii ştiu pentru ce joacă, avem şi prime, avem şi obiectiv, iar primele sunt diferenţiate în funcţie de poziţia din clasament. Avem un Regulament de Ordine Interioară care are atât drepturi cât şi obligaţii, iar jucătorii le ştiu foarte bine”, a declarat directorul sportiv al echipei motrene.

Pentru meciul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, antrenorul Fane Nanu are emoţii în ceea ce priveşte folosirea a doi dintre titulari: „Marius Laurenţiu are o entorsă după meciul cu Atletic Bradu, iar atacantul Răduca resimte dureri la inghinali, dar mai mult ca sigur că ei vor fi pe teren la meciul cu Oltchim”, a mai spus Cernica în legătură cu problemele medicale ale jucătorilor de la Minerul Motru înaintea meciului din etapa a doua. Partida dintre Minerul Motru şi Oltchim Rm. Vâlcea este programată a se disputa vineri pe Stadionul „Minerul” din Motru, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.