RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal pentru Pandurii II la Râmnicu Vâlcea

/ 15 aprilie 2011

Echipa lui Gabi Zahiu s-a întors cu un punct din deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde a remizat, scor 2-2, cu Oltchim.

Pandurii II a început meciul de la 0-1 după ce Tomescu a deschis scorul în chiar primul minut de joc, dar Fărcăşanu a adus repede egalarea în minutul 18 trimiţând cu capul mingea la colţul lung după un corner al gorjenilor în minutul 8. După alte zece minute de joc, acelaşi Fărcăşanu, jucător testat şi de Petre Grigoraş la prima echipă, a finalizat din interiorul careului o centrare primită de la Nicoloff aducându-şi echipa în avantaj. Gazdele au reuşit să egaleze cu trei minute înainte de pauză prin Ceapă, gol cu care a şi stabilit scorul final al întâlnirii. În ultimul minut de joc, la o îmbrânceală în careul gazdelor, portarul de la Oltchim, Popescu, şi Dăianu, de la Pandurii II, au văzut roşu în faţa ochilor şi au plecat ceva mai devreme la cabine decât restul coechipierilor.

Oltchim Râmnicu Vâlcea – Pandurii II Târgu Jiu 2-2 (2-2)

Au marcat: Tomescu (min. 1), Ceapă (min. 42) / Fărcăşanu (min. 8 şi 18)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 58 Vlăduţi), Dăianu, Chibulcutean, Diaconu – R. Dumitru (min. 52 Stanciu), Bertea, Orac, Bugiu (min. 46 Poiană), Nicoloff – Fărcăşanu. Antrenor: Gabi Zahiu.

Cartonaşe roşii: Popescu (min. 90) / Dăianu (min. 90)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.