RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă o înfrângere pe teren propriu pentru Pandurii II

/ 5 noiembrie 2010

După eşecul din meciul cu Minerul Mătăsari şi după schimbarea la nivelul băncii tehnice, acolo unde a fost repus în funcţie Gabi Zahiu, Pandurii II a călcat din nou strâmb pe teren propriu pierzând cu 1-3 meciul cu CSM Slatina.

Gabi Zahiu a ţinut cont de cererea lui Petre Grigoraş şi le-a găsit loc în primul unsprezece jucătorilor de la prima echipă, Ciucur, Antohi, Tătaru, Vlăduţi şi Voinea, iar portarul Mutu a fost trimis pe teren în repriza a doua, acest lucru fiind resimţit în mod negativ în jocul echipei.

Jocul a fost echilibrat în prima sa parte, Pandurii II reuşind să deschidă scorul în cu doar câteva minute înainte de a pleca la cabine, Antohi fiind la capătul unei centrări venite de pe dreapta de la Voinea. De la cabine oaspeţii au revenit mult mai motivaţi, Stănescu readucând egalitatea în minutul 52. După doar şase minute, slătinenii au trecut în avantaj prin golul lui Mămăligeanu, iar Istinie a fost cel care a stabilit scorul final în urma unui contraatac în ultimul minut de joc, în ultimele zece minute de joc Pandurii II evoluând însă cu doi oameni mai puţin după eliminarea lui Dăianu şi accidentarea lui Bertea după ce Gabi Zahiu efectuase toate schimbările.

Pandurii II Târgu Jiu – CSM Slatina 1-3 (1-0)

Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori: 350

Au marcat: Antohi (min. 42) / Stănescu (min. 52), Mămăligeanu (min. 58), Istinie (min. 90)

Pandurii II: Bănică (min. 46 Mutu) – Dobroiu (min. 57 Nicoloff), Tătaru, Dăianu, Rada – Ciucur, Bertea, Poiană (min. 57 Stanciu), Vlăduţi – Antohi, Voinea (min. 64 Fărcăşanu). Antrenor Gabi Zahiu.

Cartonaş roşu: Dăianu (min. 80)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.