RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoții pentru ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu

/ 30 octombrie 2011

Fetele lui Iuliu Andrieș și Ion Todea s-au impus fără probleme în deplasarea de la Sfântu Gheorghe în fața celor de la ACS Bowling Boboling, scor 29-25 (17-14) pentru gorjence.

Partida nu a avut istoric, studentele gorjence au condus cu 2-0, au fost egalate la 2 în minutul 4, dar a urmat o ultimă egalitate, scor 4-4, în minutul 8, dar au urmat două minute în care ACSU a marcat de patru ori la rând și în minutul 10 tabela indica 4-8, o diferență care avea să fie și cea cu care avea să câștige meciul, asta în ciuda faptului că în minutul 48 ecartul era chiar de 6 puncte, scor 18-24.

Bowling Boboling Sf. Gheorghe – ACSU „C-tin Brâncuși” Tg. Jiu 25-29 (14-17)

Bowling Boboling: Bodar, Kristaly (6), Șerban (1), Bucelman (6), Lorincz, Kovacs, Tanko (10), Despa (1), Bogdan, Kolumban (1), Borbath. Antrenor: Farkaș Csaba.

 ACSU Târgu Jiu: Gruia, Diaconu, Feraru, Boiașu (2), A. Predoi (5), G. Predoi (7), Cățelu (2), Buncilă (9), Nacu, Brânzei (1), D. Predoi, Enache (3), Florea, Giurcan. Antrenori: Iulian Andrieș și Ion Todea.

www.sportringorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.