RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu pune bază pe istorie

/ 20 octombrie 2011

Istoria partidelor directe disputate de Pandurii şi Universitatea Cluj în Liga I este de partea gorjenilor, care au înregistrat sezonul trecut singura victorie, restul meciurilor disputate terminându-se la egalitate.

Grigoraş spune că nu se gândeşte la acest aspect şi dă chiar exemplul echipei sale, care a reuşit să facă multe lucruri în premieră în ultima vreme: „Să lăsăm istoria la o parte că nici noi nu bătusem Steaua şi Craiova în deplasare, nu dădusem cinci goluri într-un meci, nu făcusem multe lucruri şi până la urmă le-am făcut. Istoria este una, vorbim de echipa actuală a Universităţii o echipă bună în care s-a investit mult. Plus că au un stadion ultra modern, toate premisele de a-şi atinge un obiectiv stabilit la început, locurile 1-5. Pentru asta lăsăm istoria la o parte şi ne uităm la prezent, iar acesta arată o echipă a lui U cu 21 de puncte este pe locul 2-3 la egalitate cu Rapid şi la patru puncte de lider”, a declarat tehnicianul Pandurilor despre statistica pozitivă pe care echipa sa o are în ceea ce priveşte meciurile cu Universitatea Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.