RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Mutu şi Tamaş sunt istorie”

/ 5 septembrie 2011

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, nu crede că echipa naţională trebuie să se bazeze pe un singur om, aşa că nu vede extrem de importantă absenţa lui Torje, deşi acesta este unul dintre jucătorii români care au arătat cea mai bună formă în ultimul timp.

“Să fim serioşi, Torje e un jucător important, e un jucător în formă, dar asta nu înseamnă că echipa naţională stă în Torje, cu tot respectul pentru el, faţă de care chiar am o simpatie deosebită. Nu trebuie să căutăm un alibi, să spunem “Domne, nu l-am avut pe Torje” şi de aia am scos nu ştiu ce rezultat”, a declarat Grigoraş referindu-se la faptul că România va alinia la meciul cu Franţa o echipă din care va lipsi Torje, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, Grigoraş mai spune că nu este timp şi nici normal ca cineva să stea să plângă după Mutu şi Tamaş, cei doi jucători suspendaţi de Piţurcă după escapada de dinaintea meciului cu San Marino: “Şi Mutu şi Tamaş sunt istorie după părerea mea şi nu trebuie să ne mai gândim la asta. Aşa au fost istorie şi Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu şi aşa mai departe. Fiecare a avut rolul lui la momentul respectiv, după care urmează alţii. Au fost o grămadă de jucători, a venit rândul altora, au fost o grămadă de antrenori, mi-a venit rândul mie, o să plec eu, o să vină altul. Aşa e viaţa…”, a concluzionat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.