RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Sunt oricum mândru că am în echipa mea jucători ca Pintilii şi Chiricheş”

/ 25 august 2011

Grigoraş spune că-i pare rău că Emil Săndoi a bătut drumul degeaba la Târgu Jiu fără a-i putea vedea la lucru pe tinerii pe care îi are în vizor la naţionala de tineret, dar crede că secundul naţionalei mari, Gabi Boldici, a avut ce vedea, atât Chiricheş cât şi Pintilii evoluând în meciul cu CFR Cluj.

„Îmi pare rău dacă Emil a avut ghinion, lucrurile astea fac parte din fotbal, dar oricum cred că a asistat la un meci frumos. La fel şi Boldici, care, zic eu, că a avut de văzut câte ceva… I-a putut urmări pe cei doi jucători de la noi, Pintilii şi Chiricheş, dar şi pe Mureşan, deci nu doi, ci trei iepuri dintr-o dată! Dar cred că meciul în sine a fost cel mai bun lucru care l-au văzut, în afară de misiunea lor. Nu am vorbit cu niciunul dintre cei doi, nici nu am ştiut să sunt acolo, iar după meci m-am bucurat şi eu alături de echipă pentru victoria obţinută”, a declarat Petre Grigoraş în legătură cu vizita celor doi antrenori federali la Târgu Jiu. Tehnicianul Pandurilor mai spune că nu are semnale proaspete de la selecţioneri, dar în Austria au fost foarte interesaţi de jucătorii Pandurilor: “Săptămâna asta nu m-a mai întrebat nimeni de la naţională despre jucătorii de la Pandurii care sunt în atenţia primei reprezentative, dar e adevărat că în Austria am fost sunat şi de domnul Piţurcă şi de Florin Marin, ultimul se interesa destul de des de formă, de sănătatea jucătorilor”, a mărturisit Grigoraş.

Faptul că Pandurii a început să alimenteze tot mai des, dar şi cu tot mai mulţi jucători loturile naţionale, îl bucură pe Grigoraş, care vrea cât mai multe vizite ale selecţionerilor: „Să dea D-zeu să vină la fiecare meci. Sincer, cred că prezenţa lor va depinde în primul rând de jocul echipei şi apoi de rezultate. Pentru că la noi nu sunt vedete, ci doar fotbalişti serioşi, care îşi fac treaba cât mai bine. Vedetele sunt doar la Barcelona! Bine, eu sunt oricum mândru că am în echipa mea jucători ca Pintilii şi Chiricheş. Sper să confirme nu doar la Pandurii, ci şi la naţională, iar de acolo au drumul deschis oriunde vor dori”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.