RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fotescu i-a convins pe cei de la UTA

/ 8 august 2011

Atacantul Alexandru Fotescu, de la Jiul Rovinari, este foarte aproape de a semna cu arădenii de la UTA.

După un sezon şi jumătate jucat în tricoul celor de la Jiul Rovinari, Alex Fotescu ar putea juca din nou la o echipă din Liga a II-a: „Am discutat cu cei de la UTA, au spus că mă vor şi aştept să încheiem şi contractul. După discuţiile pe care le-am avut cu cei din conducerea Jiului, nu cred că se va opune cineva plecării mele”, a declarat Fotescu pentru www.sportingorj.ro.

Managerul general al Jiului, Constantin Podaru, spune că pierderea lui Fotescu ar reprezenta o lovitură destul de grea pentru echipa rovinăreană, însă pasul pe care l-ar face spre o echipă de tradiţie şi un eşalon superior nu le-ar da dreptul de a-l ţine legat pe jucător de Jiul: „Fotescu este o poveste sensibilă pentru noi. Ne-a lipsit şi probabil că ne va lipsi în continuare pentru că, probabil va pleca. Nu am fost contactat încă de clubul arădean, dar nici nu se pune problema să nu-i dăm drumul. Fotescu mai are contract cu noi pentru încă doi ani, dar nici nu aş putea îndrăzni să gândesc că nu poate ajunge acolo. Mă bucur că Jiul Rovinari a ajuns să dea jucători la echipe aşa mari”, a declarat Podaru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.