RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Trofin: „Ne bucurăm că şi cei din conducere îşi doresc promovarea pentru că şi noi ne dorim acelaşi lucru”

/ 2 februarie 2011

Anunţul conducerii clubului Jiul Rovinari în privinţa obiectivului stabilit în această iarnă, acela al obţinerii promovării în Liga a II-a, a fost bine primit de banca tehnică şi de jucătorii echipei rovinărene.

„Ne bucurăm pentru faptul că şi cei din conducere îşi doresc promovarea pentru că şi noi ne dorim acelaşi lucru. Neavând drept de promovare echipe precum Drobeta, Piatra Olt, Vişina Nouă sau Minerul Motru, avem o şansă mare mai ales că avem şi un program favorabil. Avem opt meciuri pe teren propriu şi doar cinci în deplasare, iar acasă vom juca cu Minerul Mătăsari, CSM Slatina, Drobeta şi Pandurii II”, a declarat antrenorul Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro . Acesta crede că Jiul Rovinari ar putea tranşa această luptă în favoarea sa în primele runde ale returului: „Dacă vom câştiga tot acasă şi două-trei meciuri în deplasare, atunci suntem promovaţi. De fapt, după primele patru etape cred că lucrurile se pot clarifica pentru că în a doua etapă jucăm acasă cu Mătăsariul, iar în a patra primim vizita celor de la Slatina”, a mai spus Trofin.

În lupta pentru promovare, alături de Jiul Rovinari mai sunt implicate cu şanse reale alte două echipe, CSM Slatina, liderul la zi al seriei, şi o altă echipă gorjeană, Minerul Mătăsari. Fără a subestima Minerul Mătăsari, Cătălin Trofin spune că se teme mai mult de slătineni: „După părerea mea Slatina este principala contracandidată la promovare. Au un lot bun, joacă bine şi au şi stabilitate finaciară. Ei sunt principalii noştri adversari, dar avem ascendent moral în faţa lor după victoria noastră din tur, pe terenul lor. Cu toate acestea, noi trebuie să fim atenţi acum la orice adversar pentru că ne va fi mult mai greu. Greul abia acum începe, odată cu declararea acestui obiectiv”, a mai declarat antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Jan spune:

    Asa tata in sfarsit se da acordul pentru promovare.. Hai dati-ne si noua o bucurie in ciuda tuturor grutatilor care le avem noi cei din orasul Rovinari si promovati. Bafta !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.