RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trofin: „Vrem să demonstrăm că ne merităm locul în clasament”

/ 4 noiembrie 2010

Cotată înaintea debutului de campionat cu puţine şanse de a se implica în lupta pentru promovare, Jiul Rovinari este de câteva etape bune pe primul loc în serie, iar acum toată suflarea fotbalistică din Rovinari visează frumos.

Jiul Rovinari are programat meci vineri în deplasare cu FC Caracal: „M-am uitat în clasament şi pe programul etapei şi am constat că este o etapă grea pentru toţi, nu doar pentru noi, ci şi pentru CSM Slatina sau FC Drobeta Turnu Severin, echipele care şi-au propus promovarea. Suntem într-o serie echilibrată, cu multe echipe bune care au obiectiv promovarea”, a cântărit etapa Cătălin Trofin, antrenorul rovinărenilor, în această rundă CSM Slatina jucând în deplasare cu Pandurii II, iar FC Drobeta evoluează tot în deplasare, la Piatra Olt, acolo unde preşedinte a fost instalat în această săptămână Gheorghe Constantin, fostul şef al CCA. „Chiar dacă punctele se pot împărţi şi putem să ne păstrăm poziţia chiar şi în cazul unui eşec, noi vrem să învingem şi să ne luăm punctele. Mergem la victorie, nu vrem să pierdem primul loc. Este o ambiţie mare şi nu este doar a mea, ci şi a conducerii şi a jucătorilor. Sunt reacţii prin presa locală din jurul contracandidatelor noastre care susţin că n-am merita acest loc şi că ar fi echipe mai bune, care ar merita prima poziţie. Vrem să le demonstrăm tuturor că nu e o întâmplare. Au trecut deja zece etape, suntem aici şi vrem să rămânem aici până la finalul turului”, a mai declarat tehnicianul Jiului Rovinari despre situaţia din această serie a Ligii a III-a.

Cătălin Trofin spune că are şi un motiv aparte pentru care o victorie ar fi cel mai bun rezultat: „Am şi un motiv special pentru care îmi doresc o victorie în acest meci. Vineri împlinesc 10 ani de căsnicie şi mi-aş dori un astfel de cadou”, a mai declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

În legătură cu adversarul de vineri, Trofin spune că va echipa sa va avea parte de un meci dificil, însă mizează pe revenirile a doi jucători care în ultimele runde au fost accidentaţi: „Întâlnim o echipă destul de echilibrată, cu jucători bine pregătiţi fizic, care aleargă foarte mult. După foarte multă vreme nu mai avem nicio problemă de lot. Şoşoi şi Apostol sunt apţi şi mă gândesc chiar să încep cu ei titulari”, a încheiat antrenorul Jiului Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.