RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Trofin: „Mergem la luptă”

/ 22 octombrie 2010

Aflaţi pe primul, Jiul Rovinari are de trecut astăzi un hop important, etapa a noua aducându-le gorjenilor o deplasare la una dintre cele mai puternice echipe din serie, Drobeta Turnu Severin.

Meciul se anunţă cu atât mai dificil pentru Jiul Rovinari cu cât antrenorul Cătălin Trofin nu se poate baza pe serviciile a trei jucători de bază: „Mergem la luptă cu speranţe la Severin, chiar dacă avem trei jucători care nu pot evolua. E vorba de trei jucători importanţi pentru noi, Cîrciumaru, care e suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, Apostol, care are o întindere de ligamente la gleznă, şi de Şoşoi, care lipseşte de mai multă vreme, la început din cauza unor dureri la spate, acum datorită unei probleme la genunchi. Pe Şoşoi l-am luat în lot, dar nu ştiu dacă îl voi folosi”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Chiar şi în aceste condiţii, Trofin este încrezător şi speră ca şi gazonul de pe arena severineană să-i îmbie pe elevii săi la spectacol: „Noi mergem peste tot la victorie, dar aşa cum am mai spus-o, pentru meciurile din deplasare orice punct câştigat este important. Sper ca băieţii să fie impresionaţi pozitiv de terenul pe care vom juca, unul extraordinar, şi să-şi dea drumul la joc”, a mai declarat Trofin. Şi managerul Jiului, Constantin Podaru, crede că va fi un meci greu, dar are încredere că echipa sa se poate întoarce acasă cu toate punctele: „Suntem pe primul loc, jucăm contra unei echipe ce şi-a propus promovarea şi se anunţă un examen dificil, dar noi mergem cu aceeaşi idee, de a juca fotbal şi de a învinge”.

Partida dintre Drobeta Turnu Severin şi Jiul Rovinari se dispută astăzi, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul „Drobeta”, acolo unde, peste două săptămâni, se va muta şi Pandurii pentru jocurile de pe teren propriu pentru o perioadă de aproape un an, timp în care se va reface suprafaţa de joc pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.