RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Brandon Fields a ajuns la un acord cu Energia!

/ 22 iulie 2011

Baschetbalistul american Brandon Fields va fi cel care va avea misiunea de a-l face uitat pe Louis Darby, site-ul oficial al clubului gorjean anunţând că s-a bătut palma cu jucătorul de peste ocean.

Fields a jucat în America pentru Nevada Wolf Pack, iar în sezonul trecut a evoluat în tricoul marocanilor de la As de Sale, echipă cu care a devenit campion al acestei ţări.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului, Dan Cumpănaşu, a anunţat pe aceeaşi cale şi faptul că se aşteaptă răspunsul lui Porter Troupe, care a primit o ofertă din partea gorjenilor cu un salariu ceva mai mic decât cel din sezonul precedent, dar şi că după ce Bigus pare tot mai departe de semnarea unei noi înţelegeri, clubul a demarat căutările şi negocierile cu jucători care să acopere postul de pivot.

Până în acest moment, Energia are semnat contracte cu americanii Robert Giles şi Brandon Fields şi cu Viorel Mocanu. Fără a fi semnat contractele, dar cu acceptul dat mai sunt gata de a începe un nou sezon cu Energia şi cei doi Nikolic, Slobodan şi Stefan, Gliga, Alionescu şi Bratoloveanu.

Vezi aici de ce este in stare noua achiziţie a Energiei:

www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • baschet spune:

    Mda…pare sa fie cel putin la fel de specatculos ca Louis Darby poate un pic mai mult…insa vad un mare plus fata de Louis in ceea ce priveste aruncarile de 3 puncte, arunca cu o mai mare usurinta!! Dar pana nu-l vedem ce poate cu adevarat nu putem decat sa speram ca va fi daca nu mai bun decat Darby macar la fel de bun!!

  • edy spune:

    foarte bun jucatorul

  • justitia spune:

    Daca pentru Darby n-au fost bani,pentru Troupe care era un adevarat lider,un adevarat capitan (stia sa puna alaturi de suporteri,presiune pe echipele adverse si mai ales pe hotii de arbitrii care veneau cu lectia invatata)n-au fost bani ,sper sa nu faceti greseala sa incercati sa-l strecurati pe Stroescu,sau jucatori sarbi bomba ca anul trecut ca atunci chiar ca o bagati urat pe maneca cu publicul.Sper ca in decizii sa nu va lasati influentat de neica-nimeni Ducu .Cantariti fiecare mutare ca altfel suporterii NU UITA SI NU IARTA deci…

  • pentru voi spune:

    @justitia: fara darby, fara troupe dar sigur cu ducu si raducu! au batut palma cu ei! daca nu ma credeti, intrebati la hotel cine era aseara la masa: cumpanasu, nikolici, ducu, raducu, nick55, viorel mocanu! si nu vorbeau despre vreme! degeaba ne zbatem noi, ei fac doar ce vor! pacat de actiunile anterioare ale lui nick55, acum s-a dat cu ei!

  • justitia spune:

    Domnule Cumpnasu,
    Ceea ce faceti acum cu Ducu si Stroescu, la presiunile lui Ciurel, pe banii clubului, se numeste PROSTITUTIE!
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

  • bbb spune:

    justitia = nick 55 = frustrare = batranete bat o vina = NIMENI

    • justitia spune:

      Daca esti balbait stai in banca ta BBBBB,chiar nu sunt nick 55.oare chiar asa de incuiat esti (si chiar mai mult decat arati aici)incat consideri ca mi-ar fi frica sa fac comentariile sub acelasi user name?Il cunosc pe nick 55 deoarece el a sustinut sus si tare ca echipa sa ramana,astfel incat niste partaiti ca tine sa poata sa stea si sa-i curga balele de prostie cand vede un meci de baschet in oras.Ai bunul simt sa nu faci comentarii care sincer te caracterizeaza perfect.Fugi sa-ti iei medicamentatie…

  • bbb spune:

    SCUZE……..= PENTRU VOI

  • nick55 spune:

    @bbb: nu ma confunda, te rog! pe mine putin ma intereseaza cu cine sta de vorba domnul cumpanasu, atata timp cat se vede ca vrea sa faca echipa! da, am fost aseara cu cei zisi mai sus, dar nu la aceeasi masa cat timp a fost un om la acea masa! apoi am stat cu ducu, slobodan si dl. cumpanasu la aceeasi masa! trebuie sa stau numai cu anumiti oameni? eu cred ca mi-am facut datoria, asa ca, @pentru voi:fa si tu ceva si nu mai incerca sa dezbini! se vrea ceva bun, ceva de calitate si eu cred ca se va reusi! in loc sa ne atacam, haideti sa fim adevarati suporteri! si apropo de jucatorii care nu au semnat contracte: cum poti sa spui ca nu ai fost dorit cand tu ai inchis orice discutie din prima zi, prin conditiile puse? stiti la cine ma refer! acelasi jucator ne-a mai lasat odata balta chiar dupa ce promisese ferm ca semneaza cu energia si, la venirea in tara, fara sa mai anunte pe nimeni de la energia, a semnat cu alta echipa, unde a jucat un meci de cupa! nu va faceti probleme, va dori sa vina din nou la noi din iarna!

    • Vlad spune:

      @nick55 . te referi la „oentru voi ” cand dai indiciile acelea?

    • a fan spune:

      foarte adevarat nick55 , nu trebuie sa ne atacam unii pe ceilalti , trebuie sa sustinem echipa , sa o facem prin toate mijloacele posibile si sa fim niste suporteri de incredere cum ne stie toata tara ! sa nu uitam ca cei de la Medias , Mures etc…au spus ca atmosfera si ospitalitate ca la tg-jiu mai rar au intalnit , deci haide sa incercam sa ii facem sa isi mentina parerea …

  • laurentiu spune:

    Poate ca in loc sa va certati intre voi ar trebui sa vedem si lucrurile bune care se fac la club.S-a semnat cu Giles,Fields.Am inteles ca si Gutoaia a semnat si se asteapta semnatura lui Craciun( Cristian nu Mos).Eu cred ca , pentru un club care,in urma cu 2 saptamini , nu se stia daca mai exista, este destul de bine.Cit despre cei care ne-au ajutat in trecut si acum nu mai vor sa semneze cu noi,le multumesc si sa aiba mult noroc in viitor.

  • EnergiAAA spune:

    CORECT AM VAZUT SI EU Ca nikc55 a stat la alta masa cat a fost stroescu acolo langa slobodan si cumpanasu+ducu :))))

  • baschet spune:

    Un lucru e clar plecarea lui Darby este un minus…dar sa nu intelegem gresit Darby nu este „unic”…a fost extraordinar pt aceasta echipa dar nu este de neinlocuit. Cat despre Porter nu pot decat sa zic ca imi este indiferent…un sezonul trecut nu a aratat nimic…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.