RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlaicu dă asigurări, Energia va avea echipă şi în sezonul viitor!

/ 31 martie 2011

După ce au existat zvonuri care puneau sub semnul întrebprii existenţa echipei de baschet Energia Rovinari în prima divizie şi în sezonul următor, preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean, Marius Vlaicu, a înlăturat orice îndoială declarând că deja a făcut oferte mai multor juctori din actuala echipă pentru a continua la Târgu Jiu.

“Sigur va exista echipă în Divizia A şi la anul, nu la bugetul de anul acesta, dar va exista. Nu fac un secret din faptul că i-am ofertat pe Darby, Troupe şi Bigus şi vom discuta şi cu Mocanu şi Lupusavei. În ceea ce priveşte antrenorul Slobodan Nikolic va fi primul cu care vom sta de vorbă. Lui Slobodan Nikolic nu pot să-i ofer nimic în plus faţă de sezonul acesta, în schimb îi voi cere mai mult. Am şi o listă de jucători, câte cinci pe fiecare poziţie, români şi străini, dar şi soluţii pentru banca tehnică”, a declarat Marius Vlaicu la conferinţa de presă săptămânală organizată de clubul gorjean. Acesta a mai adăugat că speră ca Energia să câştige  meciul cu BC Timişoara de sâmbătă pentru a nu coborî sub locul ocupat în sezonul precedent: “Sper ca echipa să nu se claseze mai jos decât s-a clasat în campionatul trecut. Sigur, ne doream play-off-ul, dar ne-a ocolit norocul. În retur am avut meciuri bune şi iubitorii baschetului au venit la sală şi cred că şi aceasta este o victorie”, a mai spus Marius Vlaicu. În ceea ce priveşete obiectivul echipei pentru viitorul sezon, Marius Vlaicu a declarat că acesta nu poate fi altul decât calificarea echipei în play-off, iar antrenorul care va avea contract cu Energia, Slobodan Nikolic sau oricare altul, va avea stipulată în contract şi o clauză prin care se obligă să dea o mână de ajutor la promovarea baschetului juvenil.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • ILoveEnergia spune:

    Nu la bugetul de anul acesta??? Buget si mai mic?? Sper sa se faca o echipa cat de cat buna. La felul cum a jucat Darby in sezonul acesta cred ca o sa aiba oferte mult mai bune la alte echipe si ma indoiesc ca ar fi sa ramana doar pentru public si pentru oamenii din acest oras. Cand o sa mai vad si eu echipa asta in play-off oare?

  • Denni spune:

    toţi jucătorii plece dacă Vlaicu stă în putere

  • un fan spune:

    Sa punem baza pe spusele lui Vlaicu este pierdere de vreme,dar pentru viitoarele interviuri (ca vad ca se inghesuie cand vede un microfon)o rugaminte:incercati sa nu mai bulbucati asa ochii ca in afara faptului ca ne facem griji sa nu patiti ceva,nu pareti mai credibil.Trebuia prin FAPTE sa demonstrati ca tineti la echipa si ca aveti ceva mai mult habar la baschet.

  • marius aviatorul spune:

    din cate stiu, aceasta sectie se desfiinteaza. aceasta este hotararea omului care uraste din tot sufletul baschetul, asazisul director surdu. si asta pentru ca de la baschet nu poate sa fure, el si acolitii lui! pentru ca altfel cum poti sustine desfiintarea sectiei baschet cand la handbal s-au furat pur si simplu sute de mii de euro, cu stirea si acordul pe fata al lui surdu. politia de ce nu se baga? doar pentru ca surdu este sustinut politic si trebuie sa mai faca rost de ceva bani pentru ai lui? as fi tare curios sa vad rezultatele controlului de la club. din spusele celor care au fost in club in timpul controlului, banii s-au miscat prin conturile contabilei cu lunile si abia apoi au intrat in conturile sportivilor, cu semnatura lui surdu. alo, conducerea cer, ati auzit si dumneavoastra? sa va vedem reactia. oricum, ca sa demonstram ca nu ne este indiferenta reactia lui surdu, haideti sa-l felicitam la meciul cu timisoara, asa cum ii place lui:afara din club, tu si sleahta ta de profitori, gen gusatu, bobei, contabila! afara!

  • Ion spune:

    Domnilor, va inselati amarnic, marea problema la acest club nu e Vlaicu, e unul numit Surdu care lupta din rasputeri pentru desfiintarea baschetului.
    Acest Surdu care a furat cat a putut de la acest club ducandu-l aproape la faliment, acum vrea si banii de la baschet pentru a-si acoperii gaurile facute de el si Gore Popescu.Daca e nevoie o sa mergem la Curtea de Conturi, Politie si chiar la Parchet, sa scapam odata pentru totdeauna de hotii acestia de la club.A vazut ca baschetul a luat amploare in acest oras(a luat fata handbalului) si se teme ca la handbal o sa joace cu sala goala si de asta lupta sa desfiinteze echipa de baschet.
    Acest mesaj este catre toti fanii baschetului din Tg.Jiu, si sa ii facem o primire pe masura la meciul cu Timisoara.
    Hai Energia !!!Hai baieti !!!

  • Ion spune:

    Bravo Energia bravo acestor baieti minunati

  • Ion spune:

    Bravo acestor baieti minunati care prin munca si mai ales prin determinarea cu care au abordat acest meci cu Timisoara au facut fericiti peste 800 de oameni care au fost prezenti la acest meci.Numai unu era suparat parca cazuse cerul pe el,acest batranel pe numele lui Surdu care mai este si Director la acest club era trist ca echipa lui de baschet a castigat acest meci,nu e de mirare ca acest pensionar vrea desfintarea baschetului.Degeaba scrim noi aceste mesaje ar trebui cineva sa se sesizeze am stat in tribuna in spatele acestui Surdu si i-am vazut toate reactiile negative pe care le avea culmea impotriva echipei a carui director este chiar el.Rusine,rusine,rusine sa-ti fie Surdule.I

  • Mirel spune:

    Are perfecta dreptate Marius Aviatoru in tot ce a ce spune si eu am auzit astfel de zvonuri despre Surdu,contabila clubului Claudia,juristul Bobei si Popescu Gore sa le fie rusine.Traiasca baschetul Hai Energia

  • Maro spune:

    L-am vazut si eu pe strada….Are o fata de milog…..Oameni care nu au putut sa reuseasca in tinerete nimic si a gasit o portita unde sa faca bani ;)).Si nu stiu de ce domnul Vlaicu si ceilalti nu se prind…..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.