RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu: “Nikolic nu este mercenar”

/ 10 februarie 2011

Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, a criticat conducerile echipelor din Divizia A care au angajat antrenori străini numindu-i pe aceştia mercenari, uitând însă că se află în aceeaşi postură, ea fiind cea care a numit în fruntea echipei naţionale un tehnician de peste ocean.

În răspuns la declaraţia dată de Carmen Tocală, Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet de la Energia, a făcut publică o discuţie a sa cu Slobodan Nikolic prin care demonstrează faptul că acesta nu urmăreşte doar câştiguri financiare, ci şi performanţa: “Vreau să vă spun, chiar dacă s-ar putea supăra pe mine, că a venit şi mi-a spus că, dacă nu va ajunge cu echipa în play-off, va renunţa la ultimul salariu pe care ar trebui să-l ia de aici. Asta mi-a demonstrat că Nikolic nu este un mercenar, ci că-şi doreşte foarte mult să aibă acea performanţă şi că va lupta până la final pentru ea”, a dezvăluit preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

Slobodan Nikolic a precizat la rândul său că nu a venit la Târgu Jiu pentru bani, ci pentru că a observat că baschetul românesc este în creştere în ultimii cinci ani şi a luat această slujbă ca pe o nouă provocare menţionând că din punct de vedere financiar este probabil cea mai slab plătită slujbă pe care a avut-o în ultimii ani. Slobodan Nikolic a spus că în aceeaşi situaţie este cu siguranţă şi Mladen Ostojic declarând că înainte de a veni în România cei doi au câştigat destui bani antrenând în alte campionate.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • alin spune:

    energia rovinari:csu atlassib
    sfertul 2 tocmai s-a terminat.au trecut deci 20 de minute,in care p. troupe a jucat cel putin 17 din cele 20.ce a facut el?a reusit performanta de a da 4 puncte,de a face 4 faulturi si de a rata 4 aruncari la cos(2 de 2 puncte si 2 de 3 puncte).bv!de asta il votam cel mai bun jucator de la energia,de asta este platit atat si tot din atatea motive este mereu titular si joaca atatea min!

  • alin67 spune:

    Ce vrei sa spui? Ca nu trebuie sa joace atat? Ca nu merita sa fie titular? Ca nu merita banii pe care ii primeste? Ai propuneri viabile pentru rezultate mai bune? Eu zic ca esti confuz si ca nu trebuie sa mai spui nimic.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.