RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlaicu nu ştie a cui e vina, a antrenorului sau a jucătorilor

/ 20 decembrie 2010

Deşi s-a vorbit chiar şi despre o eventuală despărţire de antrenorul Slobodan Nikolic, preşedintele secţiei de baschet a Energiei spune că nu a luat în discuţie acest aspect atâta vreme cât nu este sigur cine se face vinovat de parcursul sub aşteptări al echipei gorjene în turul campionatului.

„În privinţa antrenorului, avem o problemă pe care trebuie să o identificăm. De la bun început eu am spus că sunt mulţumit de activitatea de pregătire a antrenorului la antrenamentele echipei, dar sunt total nemulţumit de jocul echipei noastre din deplasare sau de la meciurile noastre de acasă cu Târgu Mureşul sau cu Ploieştiul. Mi-e greu să spun dacă este problema antrenorului sau nu. Poate să fie a lui, poate să fie a jucătorilor. Vom identifica această problemă”, a declarat Marius Vlaicu. Acesta a condiţionat totuşi rămânerea antrenorului sârb de baschetul pe care echipa îl va juca în debutul returului: „Va fi şi decizia antrenorului. Dacă doreşte să rămână la Energia, trebuie să jucăm baschet. Vom avea nişte meciuri grele. Dacă reuşeşte, va rămâne, dacă nu va reuşi să facă acest lucru, va trebui să plece”, a mai spus Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    La ce lot avem nu vad de ce are pretenti mari vlaicu…eu zic ca ne-am miscat bine in conditiile de care dispune echipa si lotu pe care il avem…oricum eu sunt fan Theo Evans si as spera la intoarcere acestuia la echipa dar e putin probabil..

  • e vina ta vlaicule!!! spune:

    ca te ai lasat pacalit de slobodan !!

  • alecu spune:

    Acest Gîga al politici romanesti dar si al baschetului si arbitrajului in acest sport , va cauta vinovati pentru rezultatele echipei peste tot .
    El nu are nici o vina ?

  • done spune:

    zic si io, nu dau cu paru’ da’ despre rezervele echipei nu zice nimeni nimic. sau poate ca ei nu intr in categoria vinovati… normal, nu?… ce vina sa aiba ca si asa nu prea au jucat 😀

  • cornel spune:

    Vlaicu la fiecare meci sta in spatele bancii tehnice si vede toate indicatiile antenorului, iar daca stie baschet poate sa-si dea seama cine este de vina.
    Cind spune ca nu stie cine este vinovat de rezultatele neconvingatoare, demonstreaza ca este un habarnist in acest sport.

  • EDY spune:

    Sa aduca si ei jucatori ca echipa sa dea randament asa nu mai fac nimic .

  • Mda spune:

    Oficial ne luptam pentru evitarea retrogradarii :)) bravo domnule Vlaicu, asa te-ai luptat pentru echipa….de ce nu spui consiliului director ca ai tinut 6 straini in lot cand pe foaie poti pune maxim 5? cineva a luat banii degeaba….lasa visele de marire si ocupa-te cum trebuie de echipa, nu te mai visa baron local, nu esti suficient de destept pentru asta….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.