RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu: „Nu mai suntem dispuşi să cedăm puncte pe teren propriu!”

/ 21 octombrie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, nu concepe ca echipa sa să nu-şi treacă sâmbătă în palmares o nouă victorie pe teren propriu, la Târgu Jiu urmând a veni BCM U Piteşti.

Vlaicu spune că adversarul este unul pe care trebuie să-l tratezi cu maximum de atenţie: „Abordăm meciul cu multă seriozitate. Avem nevoie de victorie în acest meci şi trebuie să o obţinem pentru că am făcut un pas greşit acasă şi nu mai suntem dispuşi să cedăm puncte pe teren propriu. Suntem în progres, dar trebuie să ne apărăm mai bine decât am făcut-o până acum. Dacă ne vom apăra mai bine şi vom juca aşa cum am evoluat la Steaua, atunci ne vom apropia victoria şi în meciul cu Piteştiul”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Energia are în acest moment două victorii şi două înfrângeri în actuala stagiune, punctul pierdut acasă cu CS Otopeni fiind recuperat în deplasare în compania celor de la CSM Bucureşti.

Meciul de sâmbătă dintre Energia Rovinari şi BCM U Piteşti se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.