RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş va decide până joi soarta lui Voinea şi a lui Unguru

/ 19 iulie 2011

Doi jucători foarte tineri din lotul Pandurilor, Albert Voinea şi Daniel Unguru, încă nu sunt siguri dacă vor rămâne în curtea acestei echipe în sezonul viitor sau vor pleca sub formă de împrumut la echipe de liga a doua.

Tehnicianul Pandurilor spune că decizia o va lua în această săptămână, după o discuţie pe care o va avea şi cu preşedintele Marin Condescu, în opinia sa împrumutul celor doi jucători fiind o soluţie mai bună decât păstrarea lor în lot doar pentru a se antrena cu o echipă de Liga I: “Voinea a fost plecat la lotul naţional, îmi pare rău că nu a fost reţinut şi pentru meciurile oficiale. El face parte din lot, dar săptămâna aceasta voi hotărî dacă îl voi opri şi pe el în lotul de 24-25 de jucători pentru acest campionat. Este un jucător tânăr, cu calităţi, ca şi Unguru, dar care are nevoie de jocuri. Decât să stea şi să prindă 5-10 minute la Liga I sau să joace la Liga a III-a, din punctul meu de vedere ar fi mai bine ca ei să joace măcar un tur sau un campionat la Liga a II-a. Ca jucători sub 21 de ani ar avea avantajul să joace meci de meci şi asta contează. Nu sunt încă hotărât în privinţa lor”, a declarat Petre Grigoraş pentru www.sportingorj.ro. Acesta a menţionat că joi va stabili lotul pentru noua ediţie de campionat şi va fi cunoscut şi obiectivul oficial al echipei stabilit de conducerea clubului. De altfel, preşedintele Marin Condescu a ajuns la finalul antrenamentului de marţi dimineaţă al Pandurilor şi a purtat discuţii cu mai mulţi dintre jucătorii echipei, iar după antrenament a vorbit mai mult cu căpitanii echipei în legătură cu Regulamentul de Ordine Interioară pentru sezonul 2011-2012.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.