RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Unguru, Bucur şi Grigoraş jr. se luptă pentru ultimul loc în lotul Pandurilor

/ 17 iulie 2011

Antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că vrea un lot de maxim 25 de jucători, dintre care trei portari, pentru turul campionatului 2011-2012, mare parte dintre numele jucătorilor pe care tehnicinul Pandurilor se va baza fiind cunoscute.

Fundaşul Alexandru Vlad l-a convins în Austria pe Grigoraş şi va face parte din lotul Pandurilor: „Vlad va rămâne 100 % la prima echipă de la Pandurii, deja m-am hotărât. În ceea ce-l priveşte pe fiul meu, acesta a avut probleme cu spatele şi a efectuat la Viena un control mai amănunţit pentru a vedea despre ce e vorba. Când o să ştiu totul despre starea lui, o să iau o hotărâre definitivă şi în privinţa lui Alexandru. Cât despre Bucur şi Unguru, o să mai vedem, momentan va fi greu pentru amândoi să joace în prima echipă. Mai ales Unguru, un jucător foarte tânăr, de doar 18 ani, despre care cred că cea mai bună soluţie ar fi aceea să fie împrumutat. El va trebui să mai joace şi, chiar dacă a depăşit nivelul mediu reprezentat de divizia C, nu a ajuns încă la nivelul diviziei A. Aşa că poate i-ar prinde mai bine să evolueze la o echipă aproape, pentru 6 luni sau chiar un an, în divizia B. Oricum, mâine sau cel târziu marţi, vom lua o hotărâre în acest sens după ce voi avea o discuţie cu domnul Condescu pentru găsirea celei mai bune soluţii”, a explicat Grigoraş situaţia tinerilor jucători.

În acest moment, 24 de jucători par a fi siguri pe locurile lor aşeţtia fiind: Lazar, Mingote, Horvat, Pleaşcă, Rusu, Popete, Viera, Tătaru, Rada, Chiricheş, Cardoso, Grecu, Vlad, Băcilă, Voiculeţ, Nistor, Vranjes, Avramescu, Brata, Cristea, Lemnaru, Stromajer, Batin şi Voinea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.