RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie la scor cu amatorii de la SK Lenzing

/ 9 iulie 2011

Pandurii a câştigat cu 11-0 (4-0), partida amicală disputată contra celor de la SK Lenzing, o echipă din ligile inferioare din Austria. Performerul meciului a fost Lemnaru, care şi-a trecut în cont 5 reuşite doar într-o repriză. Au mai înscris pentru Pandurii Batin şi Cristea, câte două goluri, şi Vranjes şi Unguru câte o dată.

Petre Grigoraş a foslosit două garnituri echilibrate şi i-a trimis în teren în prima repriză pe Lazar – Rusu, Viera, Cardoso, Vlad – Popete, Voiculeţ, Avramescu, Cristea – Stromajer, Batin. În partea a doua a întâlnirii, pentru Pandurii au jucat Mingote – Pleaşcă, Rada, Tătaru, Grecu – Bucur, Nistor, Vranjes – Băcilă, Lemnaru, Unguru.

La meciul echipei gorjene, informează site-ul oficial al Pandurilor, au asistat şi selecţionerii Victor Piţurcă şi Emil Săndoi. Pandurii va juca duminică în compania naţionalei Uzbekistanului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • doarbaschet spune:

    Felicitari,au marcat intr-un singur meci cat intr-un tur(sau retur) de campionat. Iata ca merita sa se cheltuiasca de zece ori mai mult decat pentru echipele de baschet si handbal (impreuna).Nu de alta, dar mancatorii de seminte merita mai mult decat fraierii din sala,chiar daca echipa lor favorita retrogradeaza de obicei (asta daca nu au grija conducatorii echipei si ai federatiei).Asteptam in continuare , astfel de vesti minunate despre fotbalistii nostri(la fel de minunati).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.