RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a remizat, scor 1-1 (1-0), cu NK Zagreb

/ 6 iulie 2011

Primul amical al Pandurilor din cantonamentul austriac s-a încheiat nedecis după ce Unguru a deschis scorul în minutul 7, iar croaţii au reuşit să egaleze în minutul 84 în urma unei faze frumoase la care defensiva gorjeană a greşit în lanţ.

Avramescu a avut o bună oportunitate de a marca pentru Pandurii în prima repriză în vreme ce Nistor, Vranjes şi Grigoraş jr. au avut şi ei ocazii foarte mari de a marca, fiul tehnicianului lovind bara porţii adverse în minutul 65.

Pintilii, Chiricheş şi Lazar nu au fost folosiţi fiind menajaţi pentru problemele medicale cu care au ajuns în Austria după cantonamentul de la Sibiu.

„A fost un meci disputat, o partidă bună de pregătire pentru echipa noastră pentru începutul cantonamentului. Am avut multe ocazii de a ne impune în acest meci, dar am ratat. Oricum, nu rezultatele ne interesează cel mai mult în acest moment. Avem condiţii foarte bune şi ne ajută şi vremea care este foarte bună”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu.

Pandurii Târgu Jiu – NK Zagreb 1-1 (1-0)

A marcat pentru Pandurii: Unguru (min. 7)

 Pandurii I: Horvat – Rusu, Tătaru, Rada, Vlad – Avramescu, Nistor, Cristea – Popete, Bucur, Unguru.

 Pandurii II: Mingote – Pleaşcă, Viera, Cardoso, Grecu – Nistor, Vranjes, Voiculeţ – Grigoraş, Lemnaru, Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.