RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au remizat în deplasare cu FC Caracal

/ 6 octombrie 2010

Într-un meci restant contând pentru etapa a III-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, Pandurii II Târgu Jiu a remizat în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu FC Caracal.

Echipa secundă a Pandurilor a contabilizat astfel a doua partidă terminată la egalitate din acest campionat, primul egal fiind realizat pe terenul celor de la FC Drobeta. Gazdele au deschis scorul în minutul 60, la o fază la care jucătorii Pandurilor s-au oprit aşteptând ca arbitrul întâlnirii să oprească jocul pentru ca Adi Popescu, aflat la pământ de câteva zeci de secunde, să primească îngrijiri medicale. Jocul n-a fost însă întrerupt, un jucător al caracalenilor a şutat din afara careului, Bănică a respins în faţă, iar Niculescu a deschis scorul. La doar cinci minute distanţă de la primirea golului, Pandurii au primit o nouă lovitură. Voinea, care primise un galben pentru proteste la primirea golului a mai primit un cartonaş galben pentru proteste după ce a fost sancţionat un offside al Pandurilor şi, implicit, l-a primit şi pe cel roşu fiind trimis la cabine. Pandurii au căutat egalarea şi au obţinut-o abia pe final de joc, în minutul 90, când după o serie de 4 cornere la porata caracalenilor o minge a ajuns la Poiană la 18-19 metri, iar mijlocaşul gorjenilor a preluat pe piept şi cu un voleu de excepţie a trimis balonul în vinclu marcând un gol de generic TV.

FC Caracal – Pandurii II Târgu Jiu 1-1 (0-0)

Au marcat: Niculescu (min. 60) / Poiană (min. 90)

FC Caracal: Răceanu – Dumitrescu, Tudor, Mitroi, Dicu, Bocănete, Neacşu, Cârnu, Rădulescu, C. Niculescu, Bădăuţă. Au mai jucat: Bobonete, Urucu, Andronache. Antrenor: Laurenţiu Urâtu.

Pandurii II: Bănică – Bertea, Dăianu, Rada, I. Constantin – Stanciu (min. 65 Zamfir), Găman (min. 63 Poiană), Bugiu (min. 37 Ad. Popescu), Minciună (min. 57 Voinea) – Fărcăşanu, Vlăduţi. Antrenor: Florin Bejinaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • SSS spune:

    Lasa echipa aceasta ca va ajunge rau!bejinarule du-te si aseaza copete pe la alte echipa sau du-te lingau la echipa mare si lasa-l pe altu ca tu nuesti in stare sa promovezi!!!Domnule Golea chiar nu vedeti ce incapabil e?mai joaca echipa asta ce a jucat cu Zahiu?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.