RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Succes scontat pentru Pandurii II

/ 5 septembrie 2010

Echipa secundă a Pandurilor a trecut pe teren propriu în etapa a doua a seriei a IV-a din Liga a III-a cu 2-1 de CS Piatra Olt, o echipă nou promovată în acest eşalon, dar cu mari ambiţii şi cu investiţii impotrante, cel puţin la nivel de infrastructură.

Încurajaţi frenetic de circa 60 de suporteri veniţi din Piatra Olt, oaspeţii au intrat mai repede în joc decât elevii lui Florin Bejinaru, noul antrenor al celor de la Pandurii II, Gabi Zahiu fiind acum director tehnic. După două bune oportunităţi ale celor de la Piatra Olt, una venită în urma unei gafe a lui Rada, Pandurii II a deschis scorul în minutul 28 la capătul unei faze frumoase făcută de Voinea, care a preluat o minge pe partea dreaptă, a înaintat spre careul oaspeţilor, a centrat, iar Vlăduţi a reluat balonul cu capul trimiţându-l în plasa porţii lui Pârvu. Gazdele şi-au majorat avantajul prin Bugiu în minutul 64 şi puteau să mai înscrie de două ori, bara transversală opunându-se detaşării la şuturile lui Minciună şi Bejinaru. Cum în fotbal ratările se răzbună, pe final de joc, în minutele de prelungire, CS Piatra Olt a reuşit să marcheze golul de onoare, Niculescu stabilind scorul final al întâlnirii la 2-1 pentru Pandurii II.

„Am început mai greu meciul, dar în partea a doua am jucat chiar foarte bine. Trebuie ţinut cont şi de faptul că am aliniat o echipă fără niciun jucător de la prima echipă, iar un alt lucru îmbucurător este numărul mare de jucători tineri folosiţi. În primul unsprezece am avut şapte jucători sub 21 de ani. Cred că avem una dintre cele mai tinere şi valoroase echipe din serie cel puţin!”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II.

Cu patru puncte acumulate în primele două etape, Pandurii II pregătesc acum meciul din runda a treia, elevii lui Florin Bejinaru urmând a evolua în deplasare în compania celor de la FC Caracal.

Pandurii II Târgu Jiu – CS Piatra Olt 2-1 (1-0)
Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori: 450

Au marcat: Vlăduţi (min. 28), Bugiu (min. 64) / D. Niculescu (min. 90)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 59 Găman), Dăianu, Rada, I. Constantin – Stanciu (min. 84 Zamfir), Bertea, Bugiu (min. 78 Poiană), Minciună (min. 86 Bejinaru) – Voinea, Vlăduţi. Antrenor: Florin Bejinaru.

CS Piatra Olt: Pârvu – Ciocan (min. 51 Radu), Stuparu, Streinu, Giurcă – Sandu, Ov. Niculescu, Crângureanu (min. 49 D. Niculescu), Dragalina (min. 56 Calotescu) – Cozea (min. 65 Bogdanovici), Alin Mihai. Antrenor: Dan Oprescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.