RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au învins ACU Arad şi vor încheia campionatul pe primul loc în serie

/ 4 iunie 2010

Trupa lui Gabi Zahiu a învins în penultima etapă a seriei a V-a a Ligii a III-a nu doar pe ACU Arad, ci şi suspiciunile născute în jurul acestei partide.

În legătură cu partida pandurilor mici au existat mai multe scenarii, echipa gorjeană fiind lipsită aparent de o reală motivaţie după ce drumul ei spre liga secundă a fost blocat chiar de către prima echipă, care a retrogradat la finele acestei stagiuni. S-a vorbit chiar de un interes al Pandurilor de a-i avea pe cei de la ACU Arad alături în Liga a II-a în sezonul viitor, însă pentru asta arădenii aveau nevoie de o victorie la Târgu Jiu, lucru care nu s-a întâmplat.

După o primă repriză destul de ştearsă, lipsită de ocazii importante, actul secund a fost ceva mai animat. ACU Arad a început mai bine, dar ocaziile nu au fost concretizate, fie datorită impreciziei atacanţilor, fie datorită intervenţiilor foarte bune ale lui Bănică. Ocazia imensă a lui Vlăduţi, care a luftat în 4 metri de poarta arădenilor, a fost răzbunată de Tătaru, care a găsit drumul spre gol cu o lovitură de cap la o fază fixă în careul celor de la ACU în minutul 69. Patru minute mai târziu chiar Vlăduţi avea să-şi regăsească instinctul de killer împingând în poarta goală o minge pusă pe tavă de Pătraşcu în minutul 73. La 2-0 zarurile erau aruncate, echipa secundă a Pandurilor asigurându-şi nu doar victoria, ci şi încheierea sezonului pe primul loc în serie devenind astfel o campioană fără glorie.

Pandurii II Târgu Jiu – ACU Arad 2-0 (0-0)
Teren sintetic, Complex Municipal, Târgu Jiu, spectatori: 150

Au marcat: I. Tătaru (min. 69), Vlăduţi (min. 73)

Pandurii II Târgu Jiu: Bănică – Bertea, Tătaru, Popa, Diaconu – Iclănzan (min. 76 I. Constantin), Ad. Popescu, Bugiu (min. 75 Zamfir), Fărcăşanu (min. 69 Pătraşcu) – Voinea, Vlăduţi (min. 74 Dobroiu). Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • mada spune:

    baietii astia merita pe deplin felicitati pt munca depusa.ar trebui inlocuiti cu cei de la echipa mare.ei merita cu adevarat sa joace in liga 2.bv baieti

  • klauss tg jiu spune:

    niste tarani ratati…ce prostie,oricum nu promoveaza..asa sunt gorjenii au capul ca varza..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.