RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea să învingă şi pe ACU Arad

/ 28 mai 2010

După ce echipa lui Cătălin Trofin a avut un parcurs foarte bun în ultimele 8 etape, în care au obţinut 17 puncte, Jiul Rovinari priveşte cu optimism şi fără probleme spre finalul de campionat.

Cătălin Trofin este încrezător într-un rezultat favorabil al echipei sale şi în meciul de astăzi, meci în care Jiul va întâlni una dintre echipele ce şi-au propus promovarea în liga secundă: “Avem meci foarte greu, ACU Arad este una dintre echipele puternice ale seriei, dar vrem să câştigăm tot pe teren propriu. Am obţinut un rezultat bun etapa trecută în deplasarea de la Târgu Jiu, atmosfera la echipă este bună şi suntem optimişti înaintea acestui meci”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul Jiului Rovinari.

Echipa rovinăreană are în faţa adversarului de astăzi şi un uşor ascendent moral după ce meciul din turul campionatului, disputat la Arad, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, rezultat considerat la vremea respectivă drept una dintre surprizele seriei.

Partida dintre Jiul Rovinari şi ACU Arad se va desfăşura astăzi pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari, cu începere de la ora 18:00, şi este penultima partidă a Jiului pe teren propriu din acest campionat, ultima întâlnire a Jiului în faţa propriilor suporteri urmând a se disputa pe 11 iunie în compania celor de la CS Ineu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.