RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot la Pandurii

/ 20 mai 2010

Pandurii au probleme de lot înaintea ultimului meci din această stagiune, accidentările şi suspendările dându-i bătăi de cap lui Florin Bejinaru în alcătuirea unui prim unsprezece cu care să atace victoria la Alba Iulia.

„Murgan şi Rusu sunt suspendaţi pentru acest joc, iar starea lui Martinovic este în continuare incertă. El nu a efectuat niciun antrenament cu echipa şi trebuie să vedem în ce măsură ne vom putea baza pe serviciile sale în meciul de la Alba Iulia”, a declarat antrenorul Florin Bejinaru la conferinţa de presă săptămânală a clubului târgujian. Acesta l-a trecut pe lista probabililor absenţi şi pe Florin Hidişan, jucător care a fost înlocuit pe finalul meciului cu FC Timişoara după ce a acuzat probleme musculare.

În continuare rămân în afara lotului cei patru jucători la care Florin Bejinaru a renunţat înaintea meciului cu FC Timişoara, Raskovic, Lazic, Ionuţ Stancu şi Ghindeanu fiind pe lista neagră a clubului după evoluţiile lor în tricoul Pandurilor în acest retur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.