RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul FC Caracal – Pandurii II a fost reprogramat

/ 21 septembrie 2010

Aşa cum era de aşteptat, meciul din cadrul etapei a III-a a seriei a IV-a din Liga a III-a dintre FC Caracal şi Pandurii II Târgu Jiu a fost reprogramat.

Programat iniţial pentru data de 10 septembrie şi nedisputat din cauza problemelor avute de prima echipă, care a fost la un pas de neprogramare a partidei cu Universitatea Craiova, meciul dintre FC Caracal şi Pandurii II a fost reprogramat de Federaţia Română de Fotbal şiva avea loc pe 5 octombrie, cu începere de la ora15:00.

„Am avut o perioadă destul de lungă în care n-am jucat şi asta nu ne convine pentru că s-a întrerupt un flux de pregătire, dar nu avem ce face. Mai întâi a fost acel meci cu FC Caracal, iar după aceea n-am avut adversar în etapa a IV-a, aşa că noi n-avem la această oră decât două meciuri jucate”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II.

Până la meciul restant cu FC Caracal, Pandurii II vor juca vineri în deplasare cu Triumf Bârca şi pe 1 octombrie, pe teren propriu, cu Minerul Motru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.