RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Recursul Pandurilor a fost respins, iar cazul „Ilie Iordache” a fost închis

/ 10 septembrie 2010

Oficial, Pandurii sunt neprogramaţi pentru meciul din etala a VII-a a Ligii I, meci în care ar urma să întâlnească la Târgu Jiu pe Universitatea Craiova, însă negocierile purtate de Marin Condescu cu Dinamo ieri noapte ar putea duce la disputarea partidei.

Site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal a publicat deciziile luate de Comisia de Recurs în cazul “Ilie Iordache”, unul încheiat acum definitiv în instanţele fotbalistice defavorabil Pandurilor: “CS PANDURII TG. JIU vs. FC DINAMO 1948 – Constată că niciuna din cererile formulate nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de art.30, pct.1, lit.d, art.34, alin.8, art.34, alin.10/RSTJF. Din aceste considerente, în baza art.35, pct.8/RSTJF dispune scoaterea de pe rol a litigiului. Taxa de recurs nu se restituie. Fără cale de atac”, se arată în comunicatul semnat de ofiterul de presă al LPF.

Partida dintre Pandurii şi Universitatea Craiova ar putea să se dispute după ce Dinamo îşi va retrage plângerea făcută împotriva gorjenilor, Marin Condescu declarând că a ajuns la un acord cu gruparea bucureşteană în acest sens: „Avem o înţelegere de principiu cu Dinamo. Azi-noapte am negociat cu Dinamo, să vedem ce variante vor fi. Am găsit o anumită cale cu Dinamo, la 11 aseară a fost ultima noastră negociere. Dacă comisia ne va respinge recursul, vedem cum ne eşalonăm ceea ce avem de dat, deşi noi avem o decizie definitivă şi irevocabilă a unei instanţe civile. Până când lucrurile se vor lămuri şi pe această cale am găsit această soluţie cu Dinamo şi sperăm să nu se mai întâmple să se câştige meciuri la masa verde. Asta e situaţia acum, vedem cum vom ieşi din ea”, a declarat Condescu pentru sport.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.