RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar Minerul Mătăsari şi Jiul Rovinari joacă astăzi în Liga a III-a

/ 10 septembrie 2010

În etapa a III-a a seriei a IV-a din Liga a III-a vor evolua astăzi doar două dintre echipele gorjene, Minerul Motru stă deoarece nu are adversar, iar Pandurii II Târgu Jiu a căzut victimă din nou problemelor avute de echipa mare, ei nefiind programaţi pentru meciul din deplasare cu FC Caracal.

Cum Pandurii au ajuns până la urmă la o înţelegere cu cei de la Dinamo, Pandurii II vor fi reprogramaţi: “Mă bucur că s-a ajuns la o înţelegere şi meciul echipei mari se va juca. În aceste condiţii meciul nostru va fi reprogramat, cel mai probabil urmând a juca pe 21 septembrie”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II.

Jiul Rovinari, după înfrângerea din etapa precedentă de la Mătăsari, speră să se revanşeze în faţa propriilor suporteri şi să câştige în faţa celor de la Progresul Corabia demonstrând în acelaşi timp că terenul de la Rovinari este unul de pe care cu greu se poate pleca cu puncte. Meciul are loc astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Tineretului din Rovinari.

Minerul Mătăsari are un meci dificil în această rundă, elevii lui Marcel Ploae deplasându-se pentru meciul cu FC Drobeta Turnu Severin, o echipă bine pusă la punct, cu jucători valoroşi, în ciuda faptului că aceasta a fost formată în ultimul moment, severinenii având ca obiectiv promovarea în Liga a II-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.