RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş pleacă doar dacă toată lumea e mulţumită

/ 6 iulie 2011

În vreme ce fundaşul Vlad Chiricheş declară că-şi doreşte foarte mult ca din iarnă să poată juca la o echipă mai puternică, preşedintele Pandurilor spune că nu-l va ţine cu forţa pe jucător la Târgu Jiu.

Totuşi, Condescu declară şi că jucătorul nu poate pleca dacă Pandurii nu vor primi o ofertă acceptabilă din partea clubului care-l doreşte. Toate acestea sunt însă în acest moment doar vorbe pentru că pentru Chiricheş nu a sosit nicio ofertă reală: “Chiricheş dacă are o ofertă bună poate pleca la iarnă. Acum nu are nicio ofertă. Iar pentru a pleca trebuie să fie mulţumit unde se duce, dar şi noi să fim mulţumiţi. Cert este că nu o să-l împiedicăm să plece dacă el chiar îşi doreşte asta. Mai mult, acum că e în vizorul lui Victor Piţurcă, Chiricheş are o oportunitate de-a ajunge la o echipă mare”, a declarat preşedintele Pandurilor.

Vlad Chiricheş se antrenează în acest moment separat, alături de Pintilii, în cantonamentul de la Saalfelden, el fiind încă menajat de antrenorul Petre Grigoraş după ce pe finalul cantonamentului de la Sibiu a resimţit dureri musculare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.