RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, suspect de recidivă

/ 29 aprilie 2011

Cu o evoluţie foarte bună şi în partida cu Steaua, Vlad Chiricheş nu a putut termina pe teren meciul în care revenea după o accidentare suferită în partida cu Victoria Brăneşti.

Fundaşul Pandurilor a ieşit de pe teren în minutul 82 după ce a resimţit unele dureri şi a dorit să nu rişte o accidentare mai gravă. Antrenorul gorjenilor se arăta la finalul partidei cu Steaua îngrijorat de situaţia jucătorilui său, care în cazul unei recidive ar putea considera încheiat acest sezon: „Chiricheş va face o ecografie şi vom vedea dacă e o situaţie gravă şi-l vom pierde până la sfârşit. Sper să nu fie nimic grav pentru că ar fi o pierdere mare”, a declarat Petre Grigoraş.

În vreme ce echipa a rămas la Severin pentru meciul cu Rapid de duminică, Vlad Chiricheş s-a întors la Târgu Jiu pentru a face o ecografie în această seară, ăn funcţie de rezultatul acesteia urmând a fi luată o decizie în privinţa convocării sale pentru partida de la sfârşitul săptămânii.

Vom reveni cu amănunte după efectuarea ecografiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.