RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş şi Maksumic, trimişi la vraci

/ 20 octombrie 2010

Victoria cu Sportul pare să-şi fi luat tributul, mai mulţi jucători gorjeni având probleme medicale. Cele mai importante probleme sunt în defensivă, acolo unde Grigoraş ar putea să-I piardă pe cei doi fundaşi centrali cu care a jucat în primul său meci pe banca Pandurilor.

“Din păcate Chiricheş şi Maksumic sunt accidentaţi. Cei doi au fost titulari cu Sportul şi nu este puţin să pierdem ambii fundaşi centrali. Fotbalul este imprevizibil, apar şi aceste lucruri. Ne-am antrenat pe un teren foarte greu, am jucat cu Sportul în condiţii foarte grele, iar la Maksumic care nu a mai jucase nici un meci oficial această accidentare era aproape iminentă. La Chiricheş nu mă aşteptam, nici nu a acuzat vreo accidentare după meci şi nici la antrenamentul de duminică, abia duminică seara a simţit o durere”, a declarat Grigoraş confirmând problemele medicale avute de cei doi fundaşi ai săi. Antrenorul Pandurilor a mai declarat că se încearcă o recuperare rapidă a celor doi, jucătorii fiind trimişi la vraciul care a făcut minuni cu alţi jucători din România dar şi din alte campionate europene: “I-am trimis la Belgrad, la Marijana Kovacevic, dar şi aşa şansele să joace cu Steaua sunt mici. Este o problemă pentru noi”, a mai declarat Grigoraş.

Vlad Chiricheş, jucător care n-a pierdut niciun minut din ultimele nouă partide de campionat de când a fost titularizat de Ionuţ Badea, crede că accidentarea sa poate fi cauzată şi de terenul greu, dar şi de deplasările pe care a fost nevoit să le facă în ultima perioadă: “Am făcut o ecografie la Târgu Jiu. E vorba de o întindere musculară cu o microruptură fibrilară. Din câte am auzit voi merge astăzi la Belgrad. Nu ştiu ce să zic, au fost condiţii dificile la meciul cu Sportul şi în ultima vreme am fost foarte mult pe drumuri, am fost şi la lot şi poate din această cauză a venit şi accidentarea asta”, a declarat Chiricheş pentru www.sportingorj.ro.

Cardoso, care a fost înlocuit după mai puţin de o jumătate de oră în meciul cu Sportul, va reveni de astăzi la antrenamente, iar Menassel şi-a început şi el antrenamentele începând de marţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.