RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maksumic şi Vranjkovic, surprize plăcute în Antalya

/ 13 octombrie 2010

Cei doi jucători aduşi de la Dinamo la încheierea perioadei de transferări, Maksumic şi Vranjkovic, au reprezentat surprize plăcute pentru oficialii Pandurilor în cantonamentul echipei gorjene din Antalya.

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, a declarat că misiunea lui Grigoraş a fost aceea de a uni grupurile din vestiarul echipei gorjene, o parte din jucătorii ce nu intrau în vederile lui Badea fiind acum printre remarcaţii noului antrenor: “Nu trebuie să aşteptăm minuni la o săptămână de la venirea lui Grigoraş. Lucrul bun care s-a întâmplat în acest turneu este faptul că am sesizat o altă dorinţă jucătorilor asta şi datorită faptul că Grigoraş a încercat să unească cele două loturi. Plăcut a fost şi faptul că s-a axat pe faza ofensivă şi fazele fixe. Lucru care s-a şi văzut în amicale, două din goluri fiind înscrise din faze fixe. Suprizele acestui cantonament sunt Maksumic şi Vranjkovic. Se vede că cei doi nu au pregătirea necesară, dar au dorinţă.
Lui Chibulcutean îi mai trebuie meciuri, s-a mişcat bine, a făcut cuplu cu Maksumic, dar îi mai trebuie jocuri pentru a reveni la forma pe care o ştim”, a declarat Temelescu. Acesta este foarte optimist înaintea meciului cu Sportul Studenţesc: “În atac arătăm mult mai frumos şi o să vedeţi asta cu Sportul. A crescut media de înălţime şi asta e bine chiar dacă nici Grigoraş nu ştie acum care va fi primul unsprezece”, a mai spus Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.