RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjkovic şi Maksumic, greu de integrat până în iarnă

/ 30 septembrie 2010

Antrenorul Ionuţ Badea a exclus posibilitatea ca în etapele următoare vreuna dintre ultimele achiziţii venite de la Dinamo, Vranjkovic sau Maksumic, să poată debuta în tricoul Pandurilor.

Tehncianul echipei gorjene spune că este vorba de faptul că au venit prea târziu: „Şi Vranjkovic şi Maksumic sunt doi jucători care, din păcate, au venit prea târziu pentru ca eu să pot să-i integrez rapid în ceea ce doreşte echipa la ora actuală indiferent cât de receptivi ar fi ei. Nu are legătură neincluderea lor în lot cu valoarea lor sau statutul lor de jucători profesionişti”, a declarat Ionuţ Badea.

Vranjkovic şi Maksumic au ajuns la Pandurii la încheierea perioadei de transferări şi au semnat contracte cu gruparea gorjeană doar până în iarnă, atunci când oficialii Pandurilor vor trebui să decidă dacă le vor prelungi sau nu înţelegerile pentru încă un an şi jumătate.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.