RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pauză de trei zile pentru Chiricheş

/ 29 iunie 2011

Dacă în prima parte a cantonamentului sibian al Pandurilor Grigoraş spunea că este mulţumit că nu are probleme medicale în rândul jucătorilor săi, acum, spre finalul acestuia, au început să apară mici probleme de acest gen.

“Uşoare probleme le avem cu Chiricheş, care trebuie să stea trei zile, dar nu e nimic grav. La fel şi cu Pintilii… Dar ei, din prea multă dorinţă şi exces de zel, depăşesc câteodată limita efortului şi se pregătesc mai mult decât ar trebui. Au mici probleme care după un scurt repaus sunt ok”, a explicat Grigoraş despre ce este vorba în cazul celor doi jucători ce acuză probleme medicale la Pandurii.

Pleaşcă, jucător care a ratat finalul sezonului trecut din cauza unor probleme la inghinali, se pregăteşte alături de echipă şi chiar a jucat 45 de minute în amicalul cu Voinţa Sibiu, în vreme ce Brata, deşi a ajuns la Sibiu alături de echipă, nu poate încă să facă antrenamente normale, iar după ce va încheia perioada de recuperare va fi nevoit ca vreme de şase luni să se protejeze jucând cu o mască pe faţă după operaţia suferită la nas.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.