RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş vrea afară, la o echipă din Vest

/ 20 iunie 2011

Fundaşul Vlad Chiricheş pare a fi marfa cea mai tentantă din vitrina Pandurilor, iar jucătorul ce a trecut şi prin curtea celor de la Benfica în urmă cu câţiva ani este conştient de asta şi spune că-şi doreşte să plece în iarnă la o echipă mai puternică.

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat că echipa giuleşteană l-a dorit pe Chiricheş în această vară, dar jucătorul a fost prea scump, însă fundaşul gorjenilor spune că nu ştie nimic despre oferta echipei fostului selecţioner: “Nu ştiam de interesul Rapidului pentru mine. Cluburile, dacă se înţelegeau, aşteptam şi eu să văd ce au de spus. Răzvan Lucescu este un antrenor de mare calitate şi cred că mi-ar fi prins bine să lucrez cu el”, a declarat Chiricheş. Acesta spune că nu se gândeşte să plece din această vară, dar ar fi bucuros să reuşească să-şi găsească o echipă puternică pentru care să joace din iarnă: “Cum mi-ar prinde încă un sezon cu Pandurii? Poate îl fac eu să fie jumătate. O să muncesc şi îmi doresc să prind un contract bun. Îmi doresc să fac pasul la o echipă mai bună şi sper să facem un tur bun de campionat, să facem jocuri bune care să ne aducă oferte. Nu ştiu dacă trebuie să mă mai gândesc să plec încă din această vară. Poate, dacă o să apară ceva, sunt dispus să încerc…”.

Întrebat ce campionat i s-ar potrivi, Chiricheş a rostit numele a trei ţări, toate din vestul Europei: “Mi-aş dori foarte mult să plec afară, undeva în Vest. Nu pot să zic că exclud Rusia sau Ucraina, dar aş prefera să joc în Vest. Cred că mi s-ar potrivi campionatele din Germania, Olanda… Chiar şi Portugalia. Cunosc fotbalul de acolo şi cred că mă pot descurca bine acolo”, a mai spus fundaşul central al Pandurilor.

Chiar dacă vrea să plece, Chiricheş se gândeşte la Pandurii şi spune că vrea ca la plecarea sa echipa gorjeană să fie în primele opt echipe ale ligii I: “Îmi doresc să las Pandurii cât mai sus în clasament atunci când voi pleca, undeva în intervalul 1-8. Eu cred că nu se mai poate vorbi acum la Pandurii de evitarea retrogradării. S-a format deja un grup omogen, suntem o familie, ne înţelegem foarte bine şi eu cred că formăm un grup foarte bun care ne poate aduce o clasare între primele opt”, a încheiat Vlad Chiricheş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.