RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş-Cardoso, noul cuplu din centrul defensivei Pandurilor

/ 21 februarie 2011

În prima parte a campionatului Pandurii a mers având în majoritatea partidelor în centrul defensivei un cuplu format din Viera şi Chiricheş, însă odată cu problemele avute de ivorian în această iarnă, Grigoraş l-a reprofilat pe Cardoso şi brazilianul va juca în meciul cu Oţelul pe postul de fundaş central.

Chiricheş va reveni astfel pe postul său de bază, acela de fundaş central de picior drept: “E destul de bine şi cu noul coleg din centrul defensivei. Am jucat cu Cardoso în meciurile de pregătire şi a fost OK, ne-am descurcat bine. Nu e nicio problemă pentru mine să joc în stânga sau în dreapta, oriunde, în poziţie centrală este bine pentru mine”, a declarat fundaşul Pandurilor care a trecut şi prin curtea celor de la Benfica Lisabona.

Poziţia de fundaş central nu este una nouă pentru Cardoso, brazilianul evoluând în Portugalia, la Estrela Amadora pe acest post, în România el fiind trecut în banda stângă pentru a-l înlocui pe ivorianul Constant Djakpa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.