RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso preferă Pandurii

/ 23 iunie 2010

Fundaşul brazilian Alexandre Cardoso şi-a încheiat mai devreme vacanţa în ţara natală pentru a negocia ofertele primite de club pe numele său.

Deocamdată, Cardoso a negociat doar cu Universitatea Craiova, fără succes, asta pentru că nu a fost de acord cu o clauză impusă de craioveni: „Nu am fost de acord cu o clauză din contract. Craiova e o echipă mare din România, de tradiţie, respectată, dar dacă rămâne clauza aceea e un capitol închis pentru mine. M-au sunat şi fani din Târgu Jiu ai Craiovei să-mi transmită că era bine să merg la Craiova, dar eu vreau să joc la Pandurii în B”, a fost declaraţia făcută de Cradoso la revenirea sa la Târgu Jiu. Brazilianul şi-a arătat în continuare ataşamentul faţă de culorile clubului pentru care a jucat prima dată în România şi a spus că este dispus să joace cu Pandurii şi în liga secundă: “Nu vreau să plec de la Târgu Jiu la o echipă care se bate la retrogradare, ci la o echipă cu obiectiv mare. Pentru mine e destul de bine la Târgu Jiu, preşedintele mă plăteşte la valoarea mea. Şi eu am retrogradat cu echipa şi vreau să aduc bucurie aici, să promovăm în Liga I”, a mai spus Cardoso. Acesta a recunoscut însă că pe masa preşedintelui se mai află o ofertă concretă: “Ar fi fost şi Rapidul interesată de serviciile mele, aşa a zis preşedintele. Ei ar fi prezentat o ofertă mai clară”, a încheiat fundaşul stânga al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • relu_14 spune:

    un adevarat caracter acest fotbalist,un profesionist cum rar mai gasesti in ziua de azi…pacat ca nu exista si fotbalisti nascuti in gorj care sa dea dovada de un asemenea atasament pentru echipa nr.1 a gorjenilor…oricum,un exemplu demn de luat in seama…felicitari CARDOSO si sa ai bafta oriunde ai juca…Forzza Pandurii!!!!

    • klauss tg jiu spune:

      noi gorjenii tinem cu u craiova,campioana inimilor noastre!iar mucea asta are aere de bukuresti,fi tu sigur ca-l doare undeva de pandureanca..vrea stana sau satra lui bukur..

    • laurentiu91 spune:

      nu te apuca sa-i aduci laude pina nu incepe campionatul la Pandurii.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.