RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, o surpriză plăcută pentru Grigoraş în Antalya

/ 14 februarie 2011

Relaţia dintre Cardoso şi Grigoraş a cunoscut şi momente tensionate la începutul mandatului tehnicianului la Pandurii, ele începând în mini-cantonamentul din Antalya şi culminând cu ieşirea prematură din teren a brazilianului în meciul cu Sportul Studenţesc şi trecerea sa pe banca de rezerve după acest episod.

Timpul scurs de la acele episoade a fost un sfetnic bun pentru brazilian, care s-a pregătit exemplar în cantonamentul din Antalya, a avut o atitudine profesionistă şi l-a impresionat pe antrenorul său: “Cardoso a fost cea mai mare surpriză a acestui cantonament. Total schimbat faţă de cum l-am găsit. La modul cum s-a pregătit şi la schimbarea de atitudine, nu are cum să nu joace. S-a descurcat foarte bine ca fundaş central, dar a jucat bine şi ca mijlocaş. Poate juca trei posturi fără probleme”, a declarat Petre Grigoraş despre transformarea în bine a jucătorului său.

În cantonamentul din Antalya, Cardoso a fost printre cei mai folosiţi jucători din lotul Pandurilor, Grigoraş începând cu el ca aripă, dar cel mai des a fost aşezat în centrul apărării, acolo unde i-a luat locul accidentatului Viera.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.