RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, iertat de Grigoraş

/ 3 noiembrie 2010

Deşi anunţa că nu este loc pentru amândoi la echipă, Grigoraş l-a reprimit în lot pe Cardoso după ce jucătorul şi-a cerut scuze.

Tehncianul Pandurilor a declarat că i-a acordat brazilianului o ultimă şansă după ce a descoperit că s-a dat accidentat la meciul cu Sportul Studenţesc, iar marţi a lipsit nemotivat de la antrenamentul echipei: „A venit la mine să-mi explice ce s-a întâmplat şi să îşi ceară scuze. Nu sunt un tip ranchiunos aşa că am decis să-l reprimesc înapoi, dar i-am spus-o şi lui: este ultima şansă pe care i-o mai dau de acum încolo. Nu va mai exista o dată viitoare, dacă va vărsa paharul din nou, va putea să facă ce vrea el, dar în altă parte decât la Pandurii. Am început titular cu Cardoso meciul cu Sportul, dar din păcate s-a accidentat, iar acea accidentare a fost una imaginară. Pentru că la controlul ulterior nu s-a descoperit nimic… Pe lângă faptul că nu va face parte din planurile mele pentru meciul de sâmbătă, Cardoso a primit şi o pedeapsă pentru că un asemena comportament nu poate fi tolerat. El va fi amendat pentru că a absentat nemotivat de la antrenamentul de marţi”, a explicat Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor a mai declarat că nu a intervenit nimeni pentru ca jucătorul să fie reprimit şi decizia a fost luată după discuţia avută cu jucătorul şi a precizat că nu este dispus să accepte la echipă jumătăţi de măsură: „Eu nu pot accepta jumătăţi de măsură în echipa mea. Toţi suntem profesionişti şi trebuie să ne supunem unor reguli. Nu am nevoie de teatru sau scenarii. Eu dacă am avut o problemă de rezolvat m-am dus şi m-am învoit la conducere, nu am apelat la alte chestii… De acum încolo, Cardoso va rămâne sub observaţie, voi fi cu ochii pe el, aşa cum procedez dealtfel şi cu întreaga echipă”, a mai declarat antrenorul principal al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.