RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso nu ştie nimic despre decizia lui Grigoraş

/ 3 noiembrie 2010

Contactat telefonic de sportingorj.ro, brazilianul Cardoso a declarat că nu ştie nimic despre decizia luată de Grigoraş în ceea ce-l priveşte.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat, eu nu am auzit nimic. Acum am ceva probleme de rezolvat, dar în scurt timp voi merge la club să văd care este situaţia”, a declarat Cardoso.

Impresarul Gabriel Gică Mucea spune la rândul său că nu ştie exact care sunt motivele pentru care jucătorul pe care-l reprezintă în România a fost sancţionat, dar crede că dacă acesta a greşit va fi nevoit să plătească: “Nu ştiu care sunt cauzele pentru care Grigoraş a luat această decizie, dar probabil are argumente. Eu, ca impresar, trebuie să apăr interesele jucătorului, dar nu pot să răspund pentru gesturile lui. Îmi pare rău, dar dacă a greşit şi antrenorul dovedeşte acest lucru, trebuie să ştie că greşelile se plătesc. Sper ca până la urmă să se ajungă însă la o înţelegere din care să nu piardă nimeni”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Mucea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.