RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a cedat în faţa celor de la Ştiinţa Municipal Bacău cu 32-26 (17-112

/ 4 mai 2011

Elevii lui Liviu Andrieş nu au făcut faţă jocului gazdelor în prima repriză a întâlnirii de la Bacău, fapt care a cântărit enorm în balanţa partidei, una câştigată de Ştiinţa Municipal cu 32-26 (17-12).

După o primă repriză în care băcăuanii s-au distanţat la şase goluri, Energia a încercat în partea a doua să se apropie pe tabelă de adversar, dar chiar dacă a intrat în ultimele cinci minute la doar patru goluri, finalul meciului a refăcut distanţa de la pauză.

Eşecul de la Bacău face ca lupta pentru locul cinci să fie în continuare foarte încinsă, mai ales după ce U Transilvania Cluj a câştigat în deplasare la Timişoara, iar UCM HC Caraş Severin şi-a trecut în cont un succes normal pe teren propriu contra orădenilor.

Energia va juca etapa viitoare pe teren propriu contra celor de la UCM HC Caraş Severin un adevărat derby pentru Europa, partida fiind programată a se disputa sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Ştiinţa Municipal Bacău – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-26 (17-12)

Ştiinţa Bacău: Tamaş, Tevzadze – G. Bujor (7), Ghiţă (5), Petrea (5), Rotaru (4), Manea (3), Gurkovsky (2), Dospinescu (2), Păunică (2), Iancu (1), Ramba (1), Grieze. Antrenori: Eliodor Voica şi Gabriel Armanu.

Energia: Dragomir, Rădulescu – Păiuş (7), Iacob (6), Florea (5), Giotoiu (2), Truică (2), Apolzan (2), Enache (1), Vukas (1), I. Mazilu, Şandru. Antrenor: Liviu Andrieş.

Arbitri: Pavel / State.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.