RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a cedat fără drept de apel pe teren propriu în faţa clujenilor

/ 8 aprilie 2011

U Transilvania Cluj s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru Energia, echipa gorjeană putând face faţă adversarilor doar în unele momente ale jocului. Energia a pierdut cu 28-34 (16-18) şi locul 5 mai este doar o himeră.

Jocul a început bine pentru Energia, care a marcat primele două goluri ale meciului prin Florea şi Sandu Iacob, iar ecartul de două goluri a fost menţinut de gorjeni până în minutul 14 când după o caţiune clară ratată de Energia au urmat două contraatacuri rapide finalizate de U Transilvania şi, în loc să fie 9-6 pentru Energia, scorul a devenit 8-9 în minutul 17. Oaspeţii au avut un moment bun de care au profitat şi s-au desprins conducând chiar la patru goluri, scor 14-18 în minutul 28, dar două goluri ale Energiei au făcut ca pauza să găsească pe tabelă un scor strâns, 16-18.

Energia a început cu gol repriza secundă ajungând la un gol în spatele adversarului, dar U Transilvania a replicat cu două reuşite ale lui Ghionea, astfel că oaspeţii s-au desprins din nou, la jumătatea părţii a doua având chiar şapte goluri avantaj, scor 20-27 în minutul 46. Trupa lui Andrieş s-a trezit din pumni, a marcat de şase ori în următoarele opt minute, perioadă în care a încasat un singur gol, şi s-a apropiat de oaspeţi la doar două goluri, ba chiar a avut atacul în două rânduri, dar s-a fluierat de fiecare dat forţare în atac şi clujenii au profitat de acest lucru distanţându-se din nou, scor 26-31 cu trei minute înainte de finalul meciului. Avansul luat nu a mai putut fi remontat de Energia, echipa ardeleană câştigând meritat la Târgu Jiu cu scorul de 28-34.

Energia Pandurii Târgu Jiu – U Transilvania Cluj 28-34 (16-18)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 600

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Păiuş (4), Truică, Apolzan, Mazilu, Enache (2), Şandru (2), Ilieş (3), Mărgineanu, Vukas (3), Udriştoiu, Florea (9), S. Iacob (4), Giotoiu (2). Antrenor: Liviu Andrieş.

U Transilvania: Irimuş, Stănescu, Mihai (8), Burcă (2), Vujadinovic (7), Lazăr, Ghionea (8), Buşecan (4), Bondar (1), Nicolae (4), Hossu, Fazakas, Micu, Musteaţă. Antrenor: Ştefan Constantin.

Arbitri: Din / Dinu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.