RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a câştigat greu în faţa clujenilor

/ 8 mai 2010

Partida care le-a pus medaliile de bronz la gât n-a fost deloc una uşoară pentru elevii lui Vasile Stângă, Energia tremurând serios pentru victoria ce a consfinţit până la urmă clasarea gorjenilor pe podiumul campionatului la finalul sezonului 2009-2010.

Pentru a atinge cea mai bună performanţă din istoria clubului, handbaliştii de la Energia au fost nevoiţi să surmonteze un handicap de patru goluri cu care a intrat la cabine. Jocul a fost echilibrat până în în minutul 19, la scorul de 7-5 pentru gazde Szopka a închis poarta clujenilor şi la pauză tabela arăta un neverosimil 7-11, spectatorii întrebându-se dacă nu cumva a fost pripită decizia federaţiei de a trimite un reprezentant cu medaliile de bronz la Târgu Jiu.

Repriza secundă a fost una de luptă, Energia începând cursa de recupereare. Elevii lui Vasile Stângă au reuşit să egaleze în minutul 50, scor 17-17, moment în care clujenii au acuzat şocul şi n-au mai reuşit să revină în joc. Energia a mai marcat până la final de cinci ori, în vreme ce oaspeţii au mai punctat în două rânduri, astfel echipa gorjeană a reuşit să se impună şi să termine actualul sezon pe podiumul Ligii Naţionale de handbal masculin.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Univeristatea Transilvania Cluj 22-19 (7-11)
Sala Polivalentă, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Dragomir (19 intervenţii), Ciobanu, Păiuş, Truică (1), Humberto (3), Kapular (4), Apolzan (5), Criciotoiu, Enache, Filip, Kukrika (1), Simovic (4), Florea (1), Giotoiu (3). Antrenor: Vasile Stângă.

U Cluj: Szopka, Stănescu, Lazăr (3), Hagiu (3), Pavel, Stojchevski (1), Vlad (3), Ştef, Buşecan (3), Grasu (3), Burcă, Marta (1), Milosevic (2). Antrenor: Constantin Ştefan.

Arbitri: Doru Manea şi Radu Iliescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • un fan spune:

    Felicitari handbalistilor si antrenorilor echipei ENERGIA TG.JIU si succes in Cupa Romaniei!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.