RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a cedat în faţa CSM-ului în ultimele cinci minute

/ 13 februarie 2011

Partida dintre Energia Pandurii şi CSM Bucureşti s-a încheiat cu un succes al bucureştenilor la Târgu Jiu cu scorul de 28-31 (15-17), însă diferenţa a fost făcută doar de o bancă mai lungă a oaspeţilor, de faptul că Energia l-a pierdut şi pe Giotoiu după doar 30 de minute de joc, precum şi de o brigadă de arbitrii care a avantajat trupa bucureşteană în anumite momente ale jocului.

Oaspeţii au intrat mai bine în meci şi au condus cu 2-5 după primele 10 minute de joc, dar Energia a revenit şi a egalat la şapte în minutul 15. Momentul cheie al meciului a fost probabil în ultimele secunde ale primei reprize, la scorul de 15-16, când Vukas a ratat de două ori de pe semicerc, oaspeţii au plecat pe contraatac, au marcat prin Stamate, iar Giotoiu a primit o eliminare de două minute. Giotoiu a protestat şi a primit cartonaşul roşu, în vreme ce manifestarea instgatorie a lui Stamate a fost trecută cu vederea de arbitrii întâlnirii.

Plecând în partea a doua de la scorul de 15-17 şi fără Giotoiu, Energia părea victimă sigură în faţa bucureştenilor, numai că trupa lui Andrieş, impulsionată şi de un public fantastic, a reuşit zece minute extraordinare, ducând scorul în minutul 40 la 22-19. Ceea ce era evident s-a întâmplat, Energia a fost răpusă de epuizarea produsă de ritmul alert al meciului şi de contactele fizice duse la limită de către oaspeţi şi, cum de pe bancă nu avea ce să mai vină, oaspeţii au început să-şi impună jocul.

Energia a reuşit să se ţină de adversar până în minutul 55, atunci când tabela a indicat ultima dată un scor egal, 27-27 după golul lui Florea. CSM Bucureşti a gestionat mult mai bine aceste ultime cinci minute beneficiind de experienţa unor jucători precum Ciobanu, Stamate, Georgescu sau Savencoşi s-a desprins în învingătoare, la final tabela indicând o înfângere dureroasă pentru Energia, scor 28-31, după o partidă în care n-a fost inferioară adversarului decât din punct de vedere numeric.

Balanţa acestui meci a fost influenţată şi de evoluţiile portarilor celor două echipe. În vreme ce în poarta Energiei, Dragomir n-a avut decât opt intervenţii în acest meci, iar Rădulescu n-a fost trimis în poartă de Andrieş decât pe final de joc, în poarta CSM-ului a strălucit în prima parte a meciului Ionuţ Ciobanu, fostul jucător al gorjenilor.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Bucureşti 28-31 (15-17)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Dragomir (8 intervenţii), Rădulescu (o intervenţie), Şandru (5), Vukas (6), Udriştoiu (1), Florea (5), S. Iacob (5), Giotoiu (3), Enache (2), Truică. Antrenor: Liviu Andrieş.

CSM Bucureşti: Ciobanu (12 intervenţii), Pop (2 intervenţii), Georgescu (8), Savenco (1), Stamate (5), Fotache (3), Stoica (4), Pătru (2), Mironescu (6), Stăncioiu (2), Ganea. Antrenor: Dragoş Dobrescu.

Arbitrii: Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • mada spune:

    imi pare rau k au pierdut…..bine k au plecat vedetele de Novanc,Savenco…chiar nu stiu de ce luau 5000 de euro p luna,numai impresii in capul lor.pacat ca in alte sporturi se munceste foarte mult si bani….mai nimik,am facut si eu sport stiu ce inseamna,nu aveau bani nici de cantonamente
    bafta baietilor in continuare

  • PTR MADA spune:

    DE UNDE STII U CE SALARII AVEAU ASTIA DOI?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.