RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără glorie pentru Energia

/ 3 septembrie 2010

Debutul în noul campionat a fost departe de aşteptările suporterilor Energiei dar şi a antrenorilor echipei gorjene care, în ciuda victoriei obţinute în faţa Stelei, au fost nemulţumiţi de lipsa de concentrare de care au dat dovadă handbaliştilor echipei gorjene.

Având în faţă o echipă decimată de plecările în masă din această vară, Savenco şi Novanc ajungând chiar la Târgu Jiu, elevii lui Vasile Stângă şi-au privit de sus adversarii şi astfel şi-au făcut singuri meciul greu. La jumătatea primei reprize Energia avea trei goluri avans, scor 9-6, însă două goluri marcate de Hrimiuc şi unul de Birtalan au readus egalitatea pe tabela de marcaj în doar două minute. Gorjenii au apăsat pe acceleraţie şi au dus scorul la 16-12 cu doar un minut înainte de pauză, dar o nouă relaxare a fost taxată de stelişti care au intrat la cabine cu un deficit de doar două goluri, scor 16-14.

Nici vorbele spuse la pauză de Vasile Stângă nu i-au trezit pe jucătorii Energiei, care după ce s-au distanţat din nou la patru goluri, în minutul 45 au fost foarte aproape de a fi din nou egalaţi, însă Ciobanu a scos câteva mingi şi în loc de 22-22 scorul a devenit 28-22. Gazdele au forţat o diferenţă mai confortabilă pe tabelă, însă au avut în faţă un portar experimentat aflat în zi mare, Laufceag reuşind nu mai puţin de 21 de intervenţii salvatoare.

După victoria din meciul cu Steaua, Energia se va deplasa la mijlocul săptămânii viitoare pentru a evolua la Oradea pentru ca weekend-ul viitor să primească la Târgu Jiu vizita celor de la Bucovina Suceava în ceea ce Vasile Stângă a numit cel mai important examen pentru echipa sa din debutul campionatului.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti 31-26 (16-14)
Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 700

Energia: Ciobanu (10 intervenţii), Dragomir (5 intervenţii), Vukas (1), Apolzan (4), S. Iacob (6), Criciotoiu, Novanc (2), Savenco (1), Giotoiu (2), Humberto (3), Truică (2), Şandru, Păiuş (3), Enache, Florea (7). Antrenor: Vasile Stângă.

Steaua: Laufceag (21 intervenţii), Borodi (1 intervenţie), Tenghea, Hrimiuc (4), V. Mazilu (1), Vancea, Zamfir (1), Săulescu (1), Răpciugă (3), Cian (7), Birtalan (4), Casanova (5). Antrenor: Nicolae Munteanu.

Arbitri: Adrian Barbu şi Sorin Nica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.