RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei nu are interdicţie de a juca împotriva Stelei

/ 27 aprilie 2011

Steaua l-a acontat deja din iarnă pe pandurul Gabriel Matei, în conturile echipei gorjene fiind deja trimisă o parte din suma de transfer, unul care va deveni însă valabil după încheierea actualului sezon, însă în convenţia dintre cele două cluburi nu s-a stipulat nimic cu referire la dreptul de joc al fundaşului în partida cu echipa din Ghencea.

Antrenorul Petre Grigoraş spune că s-a gândit la această situaţie chiar din momentul în care jucătorul său a semnat cu Steaua, dar şi că se gândeşte să-l ferească pe acesta de riscul unei evoluţii mai puţin bună care ar putea fi taxată de suporteri sau adversari: „Matei are drept de joc, dar mă voi gândi dacă-l voi folosi. E o situaţie delicată în care nu aş vrea să-l pun pe el. Dacă joacă prost se poate interpreta că a jucat pentru Steaua. Dacă joacă foarte bine s-ar putea să nu-l mai ia… Am discutat problema asta de când a semnat cu Steaua. Dacă va fi nevoie îl voi folosi. Nu are nicio interdicţie de-a nu juca”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.